Ullern mottar endelig gullet på hjemmebane!

Sindre Nordeide
18.03.2017
Etter å ha sikret seg gullet for for flere uker siden, kan endelig jentene fra Ullern motta medaljene sine på hjemmebane når de møter Ulriken Eagles på søndag!

Bergen Elite - Asker Aliens

Bergen Elite imponerte forrige helg med seier over Høybråten og lagene ligger nå likt. Asker gikk på en smell mot Ullern, hvor sølvet røk. Bergen kan fremdeles klatre en plass før sluttspillet, noe de garantert ønsker. Asker tar bronsen og har ikke annet å spille for enn æren, noe hjemmelaget kan utnytte. 

Se oppgjøret i Amalie Skram VGS lørdag kl.15.00Høybråten - Ulriken Eagles 

Høybråten gikk på to close tap forrige helg i Bergen og trenger en seier for å holde Bergen Elite bak seg. Ulriken har tatt sølvet, men går garantert for det gjeveste trofeet i sluttspillet. Hjemmelaget har en stjerne i Male Davidsen, som vil gjøre det surt for gjestene fra Bergen. Høybråten vet at det står mellom å treffe Gimle og Asker i sluttspillet, så Eagles må ikke ta lett på dette oppgjøret.

Få med deg kampen i Furuset Idrettshall lørdag kl.16.00.


Ullern - Ulriken Eagles

Hjemmelaget har ventet i flere uker på å endelig kunne få henge medaljene rundt halsen. I seriens siste hjemmekamp kan endelig jentene til Voigt Nesbø, gjøre nettopp det. Ullern har kjempet flere tette kamper mot nettopp Ulriken, så det skal 40 tette minutter til for at ikke Eagles skal spolere festen kommende søndag. Dette kan bli den siste kampen mellom lagene for de eventuelt treffes i en finale og begge lag går nok inn her med livet som innsats. 

Møt opp i Øraker Idrettshall søndag kl.16.00 for å hylle seriemestrene og gi dem den feiringen de fortjener!


Gimle Pride - Asker Aliens 

Ingen av lagene kan gjøre noe med plasseringen på tabellen, men det nærmer seg sluttspill og det er mye prestisje her. Gimle arrangerer i år sluttspillet og ønsker nok å vise seg frem på både kvinne- og herresiden. Asker har vist seg å være meget sterke, men mellom seg, har de hver sin seier. Gimle var sterke mot Høybråten forrige helg og etter at Angela Escobar kom til klubben, har de sett farligere ut enn tidligere i sesongen. 

Se kampen i Gimlehallen søndag kl.16.00