Trenersamling 25. mars i Nadderudhallen

Torkild Rødsand
20.03.2017
Som en del av NBBFs etter- og videreutdanning for trenere arrangeres det trenersamling rettet mot Trener 2 og Trener 3 med tema kamptaktikk.

I forbindelse med BLNO semifinale Bærum Basket - Gimle BBK lørdag 25. mars 2017 vil det bli arrangert trenersamling med tema rundt kamptaktikk. Kampens lag vil bli brukt som diskusjonsgrunnlag hvor deltakerne sammen med kurslærer analyserer og ser på mulige valg av taktikk, spillestil og diskusjon rundt fordeler og ulemper ved evt. taktiske valg.

Kurslærer er Brent Hackman, hovedtrener for Frøyas BLNO-lag. Hackman har lang trenererfaring på elitenivå for både kvinner og herrer, og har trenerutdanning Trener 3 og FECC.

Trenersamling er lisensgivende og da tematikk retter seg mot Trener 2 og Trener 3 nivå vil deltakere med Trener 2 eller 3 utdanning få fornyet sin trenerlisens ved deltakelse på hele samlingen.

Invitasjon EVU Kamptaktikk Nadderudhallen 25. mars

NBBF skal være en kompetansedrevet idrett og det er et mål at alle utøvere i norsk idrett skal møtes av kompetente trenere. Om etter- og videreutdanning innenfor Trenerløypa skriver NIF at "gjennom gode muligheter til langsiktig kompetansepåfyll får trenerne verktøy som de over tid kan bruke i praksisfeltet og selvutvikling. På denne måten får også trenerne mulighet til å opprettholde og videreutvikle seg innenfor norsk idrett."

Målgruppe:
Samling er åpen for alle trenere, men tema vil være rettet mot Trener 2 og Trener 3 nivå og da trenere for lag U17 og eldre, aldersbestemte landslag, KL og BLNO

Kvalifisering:
Trenersamling er lisensgivende for alle med Trener 2 eller 3 utdanning, og får ved fullføring fornyet sin trenerlisens for to år.

Timeplan:
17:00 Teori om dagens tema
18:40 Deltakerne flytter seg til tribune og sitter samlet
19:00 Observasjon BLNO semifinale kamp Bærum – Gimle
19:45 (Pause) Mulighet for kort diskusjon og veivalg for lagene videre
20:45 (Kampslutt) Diskusjon om tematikk og lagenes valg av løsninger
21:30 Ferdig

Påmelding:
Via Min Idrett https://mi.nif.no/Event#930794-010 eller på mail til torkild.rodsand@basket.no innen torsdag   23. mars 2017 kl 12:00.

Utgifter:
Deltakeravgift kr 100,-. Faktura blir sendt i etterkant.

Arrangør:
NBBF

Kursansvarlig
Torkild Rødsand, Trener- og dommerkoordinator