Trener 2: Samling 23.-25. august

Torkild Rødsand
28.08.2019
Årets Trener 2-kurs gjennomførte sin samling nr. 2 i helgen.

​Årets Trener 2-kurs er nå over halvveis og i helgen var 16 deltakere samlet for å gå igjennom temaer om trenerrollen, fastbreak, lagangrep, lagforsvar og rullestolbasket.

Det ble en helg fullbooket med basket hvor fredag ble teoretisk gjennomgang av fastbreak, lagangrep og lagforsvar, lørdag var satt av til trenerrollen hvor tematikk rundt seksuell trakassering blant annet ble gjennomgått, mens søndag var dedikert til praktisk økt i Apaløkka.

Rullestolbasket har vært en del av trener 2-kurset, men i år ønsket vi å gi trenerne en større innføring i hva rullestolbasket er, hvilke ferdigheter som trengs for å bevege rullestolen og spiller- og lagtaktikk. Eivind Jensen tok deltakerne gjennom øvelser og samtale rundt spill og trening av rullestolbasket og det ble helt tydelig at dette kommer til å ha en fast punkt i trenerutdannelsen også fremover.

Trenerutviklerne for helgens samling var to av våre landslagstrenere for aldersbestemte landslag, Kevin Juhl-Thomsen som i sommer har vært i Montenegro som hovedtrener for U16-gutter og Tommy Gundersen som kommende landslagssesong er hovedtrener for U16-jenter.

Deltakere helgen 23.-25. august 2019

FornavnEtternavnRepresentererRegion