Tid for RSBsamling

Martin Wroblewski
04.09.2018
Det er 10 dager igjen til påmeldingsfristen, få med laget ditt på samling!

Første helgen oktober, er det duket for årets RSBasketsamling i Bergen, og her kommer alt du trenger å vite om samlingen.

Vi kommer til å være på vårt faste, og godt utprøvde anlegg ved Amalie Skram VGS, og deltakerne som kommer fra andre deler av landet vil få rom reservert på Scandic Ørnen, med kort avstand til hallen. Lørdag kveld er det felles middag på hotellet, og alle er velkommen. Husk å huke av om du skal være med på middagen i påmeldingskjemaet

Spennende program

Etter veldig gode tilbakemeldinger fra forrige samling, organiserer vi også i år en FIBA-godkjent 3MOT3 RSBasketturnering. Turneringen blir satt opp på lørdag, og lagene blir satt sammen av instruktørene på stedet. Vi som arrangerer kampene ønsker å gjøre en ordentlig innsats med avviklingen av turneringen, derfor ønsker vi at alle deltagerne har en play.fiba3x3.com-profil

De spillerne som var med på turneringen i 2017, har allerede sine profiler i systemet.

Trenger du hjelp med å lage profil, klikk her

Programmet for helgen (saken fortsetter under bildet)

Dyktige instruktører

Både lørdag og søndag blir det litt faglig input før vi spiller kamper. Vi ønsker å dele inn årets samling i to grupper. Basisgruppen, og gruppen for de viderekommende.

Årets instruktør for basisgruppen er Fredy Ejcalon. Han har erfaring som landslagsspiller for Guatemala, har vært med på mange internasjonale turneringer og er en av våre mest erfarne trenere.

IWBF-dommer, Arnon Pinner er på plass i år også, og det som er spennende med årets samling er at vår trener- og dommerkoordinator, Torkild Rødsand også kommer. Sammen med Arnon vil han starte arbeidet med utviklingen av RSBasketdommerkurs, som vi med tid og stunde ønsker å få godkjent hos NIF.

Vi har vært i kontakt med Ingmar Halbersma som instruktør for våre viderekommende spillere. Ingmar har erfaring som spiller i den nederlandske eliteserien og trener av flere lag. Ingmar er også Nederlands best rangerte 3MOT3 RSBasketspiller.

Påmelding og reisestøtte

Spillere og ledsagere som ønsker å være med RSBasketsamlingen, må melde seg på ved å klikke på denne linken.

Alle deltagere som kommer utenbysfra vil automatisk få individuell reisestøtte på 1000,- som overføres til deltageren etter utfylling av utgiftsrefusjon. I tillegg til dette kan laget søke om reisestøtte gjennom fondet som vår samarbeidspartner Mainmove Sport AS har opprettet.

Klikk på denne linken og søk. Reisestønaden vil bli justert etter hvor mange lag som søker. Ta kontakt på martin@basket.no for spørsmål.