Tar over snap og insta denne uken

Espen A. Johansen
04.11.2019
Centrum Tigers og Skjetten Basket vil dominere plattformene fra og med tirsdag.

​Centrum tar over snapchat og Skjetten tar over instragram.

Norges Basketballforbund har som satsing at vi skal være tett på basketballmiljøet i Norge.

Sosiale medier er viktig for vår kommunikasjon med og synliggjøring av det som skjer i norsk basketball.

22.oktober søkte vi etter klubber som kunne tenke seg å «eie» NBBFs instagram og snapchap konto en uke i november.

Kriteriene for å være med i vurderingen var:

Klubbene må ha lag i aldersbestemte klasser, ha en ansvarlig voksenperson i klubben til å håndtere kontoene og gjennomgå kriteriene for bruk med ansvarlig i NBBF.

Det kom inn bra med søknader, og de to klubbene som ble valgt ut var Centrum Tigers og Skjetten Basket.

Centrum Tigers har følgende lag i seriespill:

EB 13, G14, G15, G16, G17, 3M, 1M, BLNO, J15, 3K, 1K

Pluss samarbeid med Oppsal, med lagene Oppsal Tigers i 1M og 4M

SSK Skjetten Basket har lag i følgende aldersgrupper:

EBC, EB, G13 3 lag, G14 3 lag, J14, G15 3 lag, G16 2 lag, J16, G17 2 lag, G19, M 4 lag, K.

Følg oss på snapchat og instagram for en litt annledees uke på plattformene, starter tirsdag:

Snapchat: basketnorge