Seriestart i ØST!

​Foto: Øystein Mjelde Skipenes

NBBF Region Øst
06.10.2019
Velkommen til seriestart i Region ØST som bare er noen få dager unna. Vi ønsker alle lykke til!

Her finner dere oversikt over tabeller og kamper: TABELL OG KAMPER

Vi anbefaler alle å laste ned appen «MIN BASKET». Her kan dere følge de lagene dere ønsker, samt registrere resultater m.m.

Lisenser

Alle spillere (fra og med fylte 13 år) må betale lisens før man spiller sin første kamp.

Lisensinfo finner dere ved å trykke HER

Henvendelser vedr. lisenser sendes til basket@basket.no

Nyhet fra NBBF om lisenser finner du HER

Kamphonorar dommere

Fra og med sesongen 2019-20 må dommere akseptere elektronisk betaling med VIPPS av kamphonorar dersom klubbene ønsker å gjennomføre utbetaling på denne måten. Dette gjelder for seriespillet, men ikke for Easy Basket. I Easy Basket fortsetter vi med samme praksis som tidligere.

Dommerne skal, som tidligere, få utbetalt sine kamphonorarer umiddelbart etter siste kamp de dømmer.

Honorarsatsene for dommere finner du HER

Resultatrapportering

Hjemmelaget er ansvarlig for innrapportering av resultat inne kl. 24.00 samme dag som kampen er avviklet. Vi ønsker at resultater meldes inn umiddelbart etter kampslutt, men siste frist er altså innen kl.24:00 samme dag.

Her finner dere informasjon om hvordan dere skal melde inn resultater trykk HER

Kampprotokoll

Hjemmelaget er ansvarlig for at original kampprotokoll sendes elektronisk til NBBF Region Øst.

Frist for innsending er 3 virkedager etter kampslutt.

Alle kampprotokoller («kampskjemaer») sendes til axel.langaker@basket.no

Format: PDF    (Bilde av kampprotokoll i annet format enn PDF godkjennes ikke)

Merk PDF av kampprotokoll med «RØ + Serie + Hjemmelag + Bortelag + Dato

Eksempler:

RØ GU14 VEST Asker Skien 14.10.19

RØ JU15B Asker TNT Towers 21.10.19

RØ 4M VEST Asker Drammen 28.10.19

Registrering av kontaktpersoner for lag i Turneringsadmin

Klubbene må snarest, og senest innen 20.10.19, registrere kontaktpersoner for sine lag i Turneringsadmin. Brukerveiledning finner du HER

Alle ønsker om endringer av lagnavn underveis i sesongen sendes til Akrem Dagnew: Akrem.Dagnew@basket.no

Omberamming av kamper

Søknadsskjema for omberamming av kamper finner du HER

Ferdig utfylt søknadsskjema og eventuell kvittering for innbetalt gebyr sendes til akrem.dagnew@basket.no

Dispensasjonssøknader

Dispensasjon for ALDER finner du HER

Dispensasjon for FRI FLYT MELLOM A OG B LAG finner du HER

NB. Merk ved innvilget disp kan man IKKE vinne serien og kan heller IKKE delta i Regionsmesterskap.

Ferdig utfylt søknadsskjema sendes til axel.langaker@basket.no

Overganger

Overgangsskjema finner du HER

Ferdig utfylt søknadsskjema og eventuell kvittering for innbetalt gebyr sendes til axel.langaker@basket.no