Serieoppsettet 2019-2020

​Lek og morro under Easy Basket U7-U10                                                                                                    Foto: Øystein Mjelde Skipenes

NBBF Region Øst
20.09.2019
Ventetiden er over. Serieoppsettet i Region ØST sesongen 2019-20 er nå offisielt.

Serieoppsettet for sesongen 2019-20 er rekordstort. Vi takker klubbene for tålmodigheten dere har vist og samtidig også for alle tilbakemeldingene vi har mottatt.

Vi har dessverre ikke hatt mulighet til å etterkomme alle ønsker og innspill, men har i første rekke prioritert tvillinglagskamper.

Dere finner nå kamper og tabeller i appen «MIN BASKET», samt på nett: www.basket.no/serier og turnering/finn din serie

En liten, men nødvendig presisering:

«Konseptet tvillinglag» betyr at man skal kunne spille for/coache to lag. Man må regne med kamper samme dag, kamper etter hverandre i samme hall og også at det tidvis blir tett kampprogram.

Klubber med lag som velger å delta i utenlandsturneringer i seriehelger må selv omberamme eventuelle kamper som krasjer med disse planene.

Omberamminger og endringer av lagnavn sendes til Akrem Dagnew

Alle ønsker om endringer/omberamminger må nå som hovedregel avtales med motstanderlag, før søknad sendes til oss.

Søknadsskjema med regler for omberamming av kamper finner du HER

Alle ønsker om endringer av lagnavn og omberamminger av kamper underveis i sesongen sendes til Akrem Dagnew: Akrem.Dagnew@basket.no

Søknad om dispensasjoner for alder/fri flyt sendes til Axel Langaker

Søknadsskjemaer om dispensasjon for alder finner dere HER

Søknadsskjemaer om dispensasjon for fri flyt mellom A og B lag finner dere HER

For lag som er innvilget dispensasjon vil kampene telle med i rangeringen av lagene, men laget kan ikke vinne serien eller gå til Regionsmesterskapet.

Alle søknader om dispensasjoner sendes til Axel.Langaker@basket.no

Ansattes oppgaver

Fordeling av ansattes arbeidsoppgaver i Region ØST. Hvem gjør hva? Du finner en god oversikt HER

Vi kommer tilbake med mer utfyllende informasjon om sesongen 2019-20, da inkludert Regionsmesterskap og kampskjema m.m. i løpet av neste uke. Vi ønsker alle klubber og lag lykke til med sesogen 2019-2020!