Samarbeid på tvers av klubber

​Region Øst i møte med TNT, Skien og Sandefjord i Eikhallen, Tønsberg

Erika Lundin
11.01.2019
Region ØST var i Tønsberg for å møte Skien, Sandefjord og TNT. Tema var samarbeid.

Daglig Leder Axel Langaker og Kommunikasjons- og utviklingsansvarlig Erika Lundin var på plass i Eikhallen torsdag 10.januar for å snakke med klubbene: TNT, Skien og Sandefjord (Larvik var invitert).

Hver klubb fikk tid til å fortelle om seg selv; sine suksesshistorier og utfordringer.

Felles for alle tre klubbene var at de arbeider aktivt med rekruttering og har flere ivirge ildsjeler som står på for klubben.

Skien er per idag størst og har 260 medlemmer, TNT med 150 medlemmer og Sandefjord har økt fra 15 til 50 medlemmer på 3 år. Hurra!

Administrasjonen belyste dommersituasjonen i området som kritisk og kom med flere tiltak og forslag til samarbeid kring: Dommere, Kurs, Easy Basket og SPU.

Ordet SAMARBEID preget møtet og vi hadde gode diskusjoner på hvordan vi alle og klubbene selve kunne få dette til!

Tusen takk for godt møte!

På tirsdagkveld er det tid for møte med Kongsberg og Drammen. Vi gleder oss!