SPU høsten 2018

​SPU Jenter 13 2016

Mark DiGiacomo
21.12.2018
- Når vi er ferdig i mai måned vil samtlige påmeldte har fått med seg 50 timer trening

SPU programmet i Region Øst har bruk godt over 20 trenere fra 10 forskjellige klubber med både Trener 1 & 2 utdanning, til og med noen med Trener 3 erfaring. I tillegg har RØN tatt i bruk BLNO profiler som Makala Roper fra Sandvika og Aly Hudgins fra Kongsberg som instruktører med veldig gode og hyggelige tilbakemeldinger fra både spillerne og ikke minst foreldre. Med andre ord er det kult å bli sett og ikke minst trent av «proffer».

Over 400 deltakere

Vi har klatret over 400 deltagere hvor vi har 1 til 4 ratio når det gjelder antall jenter versus gutter. Vi har stadig vekk etterpåmeldinger fra spillere som var i litt tvil i august men har oppdaget gjennom lagkamerater at dette programmet er inkluderende og en god målestokk for å se hvor de er som spiller ferdighetsmessig  i forhold til de andre født i 2006/05/04  i Region Øst.

Økt til 6 samlinger

Vi har snart gjennomført 4 samlinger (29/30-12) og har 2-3 til våren før det et uttak til NTC som er i juni (7-9). NTC  (Nasjonal Talentcamp) gjelder de guttene og jentene som er født i 2004 /05.

Vi har fått bra tilbakemeldinger på at programmet har økt fra 4 til 6 samlinger fra i fjor og at prisen har holdt seg til en fornuftig nivå. Når vi er ferdig i mai måned vil samtlige påmeldte har fått med seg nesten 50 timer trening med god feedback og oppmerksomhet fra kvalifiserte trenere fra Region Øst.

Godt samarbeid mellom klubbene og regionen

Flere trenere fra diverse klubblag har stilt opp på samlinger (etter vår anbefaling) slik at de har tatt med seg driller og tema som vi har hatt fokus på, blant annet DDA (Drible Drive Automatics) tilbake til sin egen klubb slik at temaer som tas opp på samling er å se i en vanlig seriekamp i regionen. Samarbeidet mellom klubbene og regionen har fungert meget bra og blir bedre og bedre år etter år. De fleste klubber har etablert en egen SPU ansvarlig i klubben sin slik at påmeldinger, spørsmål etc. blir behandlet av en kontaktperson.

Region Øst gleder oss til fortsettelsen med et ønske om God Jul og et riktig Godt Nyttår til alle spillere, foreldre og trenere som har bidratt til å gjøre spillerutvikling til et satsningsområde som Region Øst er stolt over!