Reisebrev fra Nacka Games

Espen A. Johansen
25.09.2019
Kirkevoll Basketballklubb fikk internasjonal matching i Stockholm.

Denne helgen reiste Kirkevoll Basketballklubb sitt rullestolbasket lag til Stockholm for å delta i Nacka Games.

Nacka Games er en utviklings og nybegynnerturnering som avholde i Stockholmsregionen årlig. Årets arrangement, som gikk av stabelen 20.-22.september inneholdt idrettene basketball, innebandy og svømming.

Støttet av Mainmovefondet

Deltagelse på denne turneringen ble støttet av Mainmovefondet som ga reisestøtte. Mainmovefondet er et samarbeid mellom Mainmove Sport og NBBF. Fondet åpnes igjen for søknader i 2020.

Besøk hjemmesiden til Mainmove Sport her: http://mainmovesport.no/

Internasjonal motstand

I tillegg til Kirkevoll deltok fem andre lag, fire fra Sverige og ett fra Finland.

Lørdagen ble det spilt gruppespill hvor alle møtte alle.

Samtlige kamper ble tett hvor en av kampen gikk til ekstraomgang og sudden death, men Kirkevoll kom seg ubeseiret gjennom gruppespillet.

Rullet helt til topps

Søndag startet med en overbevisende seier i semifinalen, hvor veien gikk videre til finalen med FIFH Malmö som motstander.

Malmö startet finalen best og ledet 10-5, men Kirkevoll spilte en fantastisk 2. omgang og vant 10-14.

Vi gratulerer Kirkevoll Basketballklubb med turneringsseier og videre satsning.

Fotograf: Jacob Carlsson