Reisebrev fra MSIL Wheelers

Jørn-Hugo Johansen
04.11.2019
Deltok på rullestolbasketsamlingen i Bergen i oktober, her er ders skildringer.

Årets happening i Bergen, den Nasjonale RSBasketsamling var målet vårt for høsten. På grunn av litt uforutsette ting, var det ikke alle som fikk muligheten til å bli med denne gangen, men Fredy, Jørn-Hugo og Håvard tok turen fra MSIL Wheelers.

På grunn av at vi var 3 personer som skulle reise med rullestoler, så fikk vi ikke mulighet til å reise på samme fly, og måtte derfor reise fra to forskjellige flyplasser her på Sunnmøre. Fredy reiste fra Vigra og Jørn-Hugo og Håvard reiste fra Hovden, Ørsta.

På Flesland ble vi møtt av arrangørene av samlingen som hentet baskestolene og bagasjen vår. Det var veldig flott service og gjorde reisen vår enklere, for da slapp vi å ha med dette på Bybanen inn til Bergen sentrum.

Etter er rask matbit i restauranten på kvelden og litt mingling med de andre spillerne både fra Trondheim, Bergen og Mandal, ble det en tidlig kveld fordi vi skulle tidlig opp dagen etter.

Lørdag klokka 0745 ble det det frokost, før vi gjorde oss klar og dro til Amalie Skram Vg. skole, der samlingen skulle holdes. Der møtte vi de andre fra Bergen, som ikke bodde på hotellet.

Klokka 0930 startet samlingen.

Det var oppvarming og mange kjekke øvelser, før vi ble delt inn i tre grupper etter nivået til hver enkelt spiller der instruktørene var Fredy Ejcalon, Steinar Vedå og Ingmar Halbersma.

Etter oppvarming og øvelsene var det 3 mot 3 turnering. Vi ble delt opp i 8 lag, og spilte tre kamper hver.

Vi var ferdig med innledende runder/kamper ca i 1600 tiden, da var det tid å returnere til hotellet som lå ca. 800 meter fra hallen.

Etter noe knalltøffe timer i hallen, fikk vi slappet litt av på hotellet, før det var tid for felles middag. Det ble laget til tre langbord for oss. Det ble tid for mye prat den kvelden, i lag med mange trivelige folk. Flere av dem hadde vi møtt på Hansa Cup tidligere i år.

Vi var ganske sliten den kvelden, så det ble en tidlig kveld igjen.

På søndag var det en litt senere og mer avslappet frokost siden samlingen startet litt senere. Bagasjen vår ble hentet klokken 10:00 og klokken 10:30 var vi i gang med oppvarming og øvelser, før det var tid for sluttspill i turneringen. Sluttspillet startet ca 13:30

Det ble så premieutdeling til de tre beste lagene og Allround laget ble presentert. Ingen av våre lag kom til finalene denne gang, men vi er klare for neste år! Det ble holdt tale av presidenten i forbundet, Jan Hendrik Parmann.

Så var det klar for avreise mot flyplassen. Det ble stablet stoler og bagasje i flere bilen som fraktet oss trygt til Flesland flyplass. Vi måtte også ta forskjellige fly hjem. Vi alle var vel hjemme ca kl 2230 på kvelden.

Vi ønsker å takke for en super helg i Bergen denne høsten.

Spesielt takk til arrangørene Kirkevoll Basketballklubb, instruktørene, dommerne og ikke minst Martin Wroblewski i NBBF, som gjør en fantastisk jobb for rullestolbasket i Norge.

Vi sees igjen neste år!