Region ØST Kick Off

​Sandvika basketballklubb vokser i antall medlemmer

Erika Lundin
06.12.2018
Søndag 1.september 2019 inviteres Klubbledere, Trenere og Dommere til en felles Kick Off

​I fjor arrangerte vi Den Lille Trenerhelgen og Det Lille Klubbledermøtet samlet for første gang i regionen. Dette ble en suksess som vi spinner videre på til neste sesong.

Region ØST Kick Off søndag 1.september 2019

Vi inviterer alle Klubbledere, Trenere og Dommere til neste sesongstart

Region ØST Kick Off er Den Lille Trenerhelgen, Det Lille Klubbledermøtet og Det Lille Dommermøtet på et og samme sted

Sted: Ekeberg, idrettens hus. Ekebergveien 101, Oslo

Tid: 09.00-17.00

Pris: Gratis for alle

Vi serverer lunsj og frukt til alle deltakere

ALLE SKAL MED

Region Øst ble utfordret av Forbundsstyret i september 2018 om å ta over stafettpinnen på ALLE SKAL MED.

Vi har tatt utfordringen og vi ønsker å lage en Kick Off der alle bidragsytere i Klubbene skal med på en felles oppstart. Ledere, Trenere og Dommere skal få delta på forelesninger, diskusjoner innad og på tvers av de ulike gruppene. Dette tiltaket et for å løfte Region ØST og for  hjelpe Klubbene i ØST å bli enda bedre. Alla skal med - Gratis for alle deltakere.

Mer detaljert agenda kommer nærmere, men her er rammene

09-10 Felles oppstart for Ledere, Trenere og Dommere

10-13 Ledere - Trenere - Dommere, forelesninger/diskusjoner/driller med demogrupper for de ulike gruppene

13-14 Lunsj

14-17 Felles temaer og diskusjoner på tvers av Ledere, Trenere og Dommere

Sett av datoen i kalenderen allerede nå og få med alle bidragsytere fra deres klubb!

Kontaktperson: Erika Lundin            erika.lundin@basket.no

HER kan du lese mere om ALLE SKAL MED

HER kan du lese mere om Norges idrettsforbunds arbeid med ØKONOMI SOM BARRIERE

HER kan du lese mer om ALLMEDSTAFETTEN