RSBU vedtatt

Martin Wroblewski
05.12.2018
NBBF sentralstyre har vedtatt etableringen av Rullestolbasketutvalg.

Det har vært det ønske fra forbundets side å etablere et utvalg som er medvirkende til utviklingen av norsk RSBasket.

Under sentralstyremøtet i slutten av november, ble utvalget og dets medlemmer godkjent og vedtatt.

Motiverte medlemmer

Utvalget består av medlemmer fra regioner med RSBasketlag som spiller i serier.

Hallstein Espelid: Aktivitetsskaper, mangeårig lagleder og primus-motor i Bergen Handicapidrettslag.

Terje Roel: Ildsjel av de sjeldne. Medlem av og vervinnehaver i bla IOC, NIF, Sør-Trøndelag idrettskrets, Trondheim kommune og ikke minst Trondheim Basketballklubb.

Astri Strand Lindbæck: Styremedlem, spiller og engasjert medlem i Persbråten BBK.

Utvalgets ansvar og funksjon

RSBU vil være med på arrangeringen av eksisterende samlinger og utviklingen av nye samlingsmuligheter.

Medlemmene av RSBU vil få mulighet til å være med på utviklingen av NBBFs kompetansehevende tiltak for RSBasket. Utvalgets medlemmer blir også prioritert som representanter om det skulle være et behov for deltagelse på internasjonale workshops/clinics i regi av andre forbund eller IWBF.

Et av utvalgets viktigste oppgaver blir å holde kontakten med våre lag og grupper. NBBF ønsker vite hvordan det står til med våre spillere, hva som er bra og hva som er mindre bra. RSBU vil være en naturlig instans å kontakte dersom det er noe våre spillere trenger hjelp med.

Utvalgets mandat finner du her.

RSBU vil skal ha sitt første møte i uke 2, januar 2019. For spørsmål ta kontakt på martin@basket.no