RSB-utvalget opprettes

Martin Wroblewski
31.08.2018
Har du stor interesse for Rullestolbasket, og har lyst til påvirke utviklingen av idretten?

Da er Rullestolbasketutvalget (RSBU) noe for deg! NBBF søker etter utvalgsmedlemmer som har lyst til å gjøre en innsats for utviklingen av rullestolbasketen i Norge. Vi ønsker at spesielt medlemmer fra våre eksisterende lag og grupper vurderer å vær med i utvalget.

Organisering av samlinger

Vi bor i et langstrakt land og det er forståelig nok store avstander mellom våre rullestolbasketlag. Utenom RSBasketsamlingen i Bergen er det få muligheter til å treffes og det ønsker NBBF å gjøre noe med. RSBU vil være med på arrangeringen av eksisterende samlinger og utviklingen av nye samlingsmuligheter.

Kompetanseheving innad

Medlemmene av RSBU vil få mulighet til å være med på utviklingen av NBBFs kompetansehevende tiltak for RSBasket. Utvalgets medlemmer blir også prioritert som representanter om det skulle være et behov for deltagelse på internasjonale workshops/clinics i regi av andre forbund eller IWBF.

Kontakt med miljøet

Et av utvalgets viktigste oppgaver blir å holde kontakten med våre lag og miljøer. NBBF ønsker vite hvordan det står til med våre spillere, hva som er bra og hva som er mindre bra. RSBU vil være en naturlig instans å kontakte dersom det er noe våre spillere trenger hjelp med.

Har du lyst til å være med i utvalget, eller kjenner noen som kunne tenkt seg å være med, send mail til martin@basket.no