RSBsamling i Bergen

Martin Wroblewski
30.09.2019
Det er 11 dager igjen til samling, den største hittil med over 40 påmeldt deltagere.

Den andre helgen i oktober, er det duket for årets RSBasketsamling i Bergen, og her kommer alt du trenger å vite om samlingen.

Vi kommer til å være på vårt faste, godt utprøvde anlegg ved Amalie Skram VGS, og deltakerne som kommer fra andre deler av landet vil få rom reservert på Scandic Ørnen, med kort avstand til hallen.

Spennende program

Etter veldig gode tilbakemeldinger fra tidligere samlinger, organiserer vi den 3. FIBA-godkjente 3MOT3 RSBaskettureneringen i Norge. Turneringen blir satt opp på lørdag, og lagene blir satt sammen av instruktørene på stedet. Vi som arrangerer kampene ønsker å gjøre en ordentlig innsats med avviklingen av turneringen, derfor ønsker vi at alle deltagerne har en play.fiba3x3.com-profil 

De spillerne som var med på turneringen i fjor, har allerede sine profiler i systemet.

Trenger du hjelp med å lage profil, klikk her 

Programmet for helgen (saken fortsetter under bildet)

Rutinerte instruktører

Både lørdag og søndag blir det litt faglig input før vi spiller kamper. Vi ønsker å dele inn årets samling i to grupper. Basisgruppen, og gruppen for de viderekommende.

Årets instruktør for basisgruppen er Fredy Ejcalon.

Fredy er en gammel kjenning for det fleste i det norske rullestolbasketmiljøet. Han har tidligere erfaring fra det guatemalske RSB-landslaget og representert Guatemala på Sentralamerikansk mesterskap i 2009 og Parapanamericanos OL-kvalifiseringen i Mexico 2011.

Vi har vært i kontakt med Ingmar Halbersma som instruktør for våre viderekommende spillere. Ingmar har erfaring som spiller i den nederlandske eliteserien og trener av flere lag. Ingmar er også Nederlands best rangerte 3MOT3 RSBasketspiller.

Reisestøtte

Alle deltagere som kommer utenbysfra vil automatisk få individuell reisestøtte på 1000,- som overføres til deltageren etter utfylling av utgiftsrefusjon.

Ta kontakt på martin@basket.no for spørsmål.