RM i ØST-/VEST-/B-SERIER

​Easy Basket kamp i Skien

Erika Lundin
17.01.2019
Regionsmesterskapet for ØST-/VEST-/B-serier går av stabelen i Hønefoss Arena helgen 6.-7.4.19

Regionsmesterskapet (RM) for ØST-/VEST-/B-serier

Dato: 6-7.4.2019

Sted: Hønefoss Arena

Teknisk arrangør: Hønefoss BBK

Påmeldingsfrist: 1.3.2019

Lag i følgende serier inviteres til å delta:

NB: Lag med innvilget dispensasjon (D) kan ikke kvalifisere for deltakelse i RM.

GU14

GU14 MIDT:1.plass og 2.plass fra seriespillet.

GU14 VEST: 1.plass og 2.plass fra seriespillet.

GU14 ØST: 1.plass og 2.plass fra seriespillet.

RM: De tre lagene på 2.plass spiller 2 kamper mot hverandre (puljespill). Det laget som vinner puljen spiller semifinale mot en av serievinnerne. Alle serievinnere er kvalifisert for semifinalespill.

JU15

JU15B: De 4 øverst plasserte lagene i seriespillet er kvalifisert for semifinalespill. Det spilles 1.plass mot 4.plass og 2.plass mot 3.plass.

RM: Det spilles bronsefinale og finale.

GU15

GU15 MIDT: 1.plass og 2.plass fra seriespillet.

GU15 VEST: 1.plass og 2.plass fra seriespillet.

GU15 ØST: 1.plass og 2.plass fra seriespillet.

GU16

GU16 VEST: 1.plass og 2.plass fra seriespillet.

GU16 ØST: 1.plass og 2.plass fra seriespillet.

RM: 1. Semifinaler: 1.plass VEST mot 2.plass ØST / 1.plass ØST mot 2 plass VEST.

GU17

GU17B VEST: 1.plass og 2.plass fra seriespillet.

GU17B ØST: 1.plass og 2.plass fra seriespillet.

GU19

GU19B VEST: 1.plass og 2.plass fra seriespillet.

GU19B ØST: 1.plass og 2.plass fra seriespillet.

Det kåres All Star Team og MVP.

VIKTIG INFO OM PÅMELDING I ALLE KLASSER:

Lag som ser ut til å kunne kvalifisere seg for RM, må melde seg på innen 1.3.19. Påmelding sendes til axel.langaker@basket.no

Påmelding skal inneholde bekreftelse på at man ønsker å delta i RM, samt mailadresse og mobilnummer til kontaktperson for laget.

NB: Dersom lag ikke melder seg på innen fristen for påmelding, vil Region ØST kunne tilby plassen i RM til annet lag.

Tvillinglag: Det er mulig å melde inn potensielt tvillinglag sammen med påmelding til RM. Det er kun mulig å melde inn tvillinglag som allerede er registrert for seriespillet.

Region ØST kan ikke garantere for at tvillinglagskamper ikke kolliderer, men vi gjør vårt ytterste for å unngå dette.

Kampoppsett for RM vil bli publisert på vår hjemmeside samt sendt ut til deltakende lag tidlig i uke 14.

Lagene må påregne kamper i Hønefoss Arena fra og med lørdag kl.10:00 til og med ut søndag.

Påmelding til RM er gratis for alle kvalifiserte lag. Deltakende lag må selv dekke alle sine andre utgifter i forbindelse med deltakelse.

Det forventes at alle deltakende lag møter opp til berammede kamper samt stiller opp til felles premieutdeling etter finalekampene.

Alle spørsmål knyttet til RM i Hønefoss Arena 6.-7.4.19 sendes til axel.langaker@basket.no