50års jubileumsfeiring 5.mai

Espen A. Johansen
12.04.2018
Nå kan du delta på NBBFs 50års jubileum, meld deg på nå for å være sikret plass.

Norges Basketballforbund er 50 år, i den forbindelse skal de avholdes jubileumsmiddag på Thon Hotel Oslo Airport.

Vi har noen ledige plasser og har åpen påmelding frem til det er fylt opp og senest 30.april.

Sted: Thon Hotel Oslo Airport - Balder allé 2, 2060 Gardermoen
Dag/dato: Lørdag 5.mai kl.19.45
Hvem kan melde seg på: Nåværende eller tidligere medlemmer av basketballklubb tilknyttet NBBF / har eller har hatt verv i Norges Basketballforbund.
Aldersgrense: Minimum 18 år
Pris: 850,- inkluderer middag (tre retters middag og to enheter drikke) og underholdning.
Klær: Pent antrekk

Ved behov for rom på hotellet bestilles og betales dette av den enkelte.
Viktig at man oppgir at man er der ifm. Norges Basketballforbund slik at forbundet får registrert overnattingene iht. sponsoravtalen vi har med Thon.

NB! Har du allerede meldet deg på som delegat og krysset av for middag er du allerede påmeldt dette arrangementet!

Ta gjerne kontakt med oss ved spørsmål:

Overordnet ansvar:
Generalsekretær Silje Særheim: