Følg alt fra BLNO

​Øivind Lundestad (Centrum), Stian Emil Berg (Bærum) og Magnus Midtvedt (Centrum). Foto: Erik Berglund

Espen A. Johansen
27.09.2018
1.serierunde tilgjengelig i opptak, streaming av kamper til helgen og live kampskjema.

Under første serierunde opplevde vi dessverre endel tekniske problemer. Flere av kampene som skulle vært streamet gikk i svart og live kampskjema feilet også. Vi har stor forståelse for den frustrasjonen dette medførte og vi beklager.


Vi har den siste uken jobbet hardt for at alt skal være rettet inn imot helgens serierunde. Vi er derfor glade for å kunne meddele at alle kampene fra første serierunde (15 kamper) er tilgjengelig på norgessporten. Norgessporten finnes på alle Amedia sine lokalaviser og nettavisen.no (man må ha abonnement i en av avisen for å se alt av innhold). Rutinene for publisering av opptak er som tidligere når vi la de på youtube, senest første virkedag etter endt serierunde. For alle kamper som går direkte blir opptaket liggende klart umiddelbart.

Her er Amedia sine lokalaviser: https://www.amedia.no/virksomheten/vare-mediehus/ Uansett hvilken avis man har abonnement gir dette tilgang til alt av BLNO som publiseres på hvilken som helst Amedia avis.

Live streaming

Streaming av BLNO kampene skjer også på samme sted, norgessporten. Alle helgens kamper sreames live, det ser nå ut til at de utfordringer som var er løst.

Live kampskjema

Om du ikke får sett kampene på livestream kan de følges vis live kampskjema. De utfordringene som oppstod siste helg er nå rettet og alle kampene kan følges via linker som finnes på basket.no (BLNO kvinner og BLNO menn sidene).

Link: LIVE KAMPSKJEMA BLNO KVINNER

Link: LIVE KAMPSKJEMA BLNO MENN

I live kampskjema kan man se resultatoppdatering med hendelser. Man ser tid, 3p, 2p, 1p, 1p miss, fouls, poeng og innbytte.

Det vil fortsatt oppleves noe feil i noen av de kampene som allerde er spilt, dette rettes av NIF IT fortløpende.

Kampene kan også følges live i MinBasket - kan lastes ned gratis i google play og app store.


De neste kampene i BLNO

BLNO kvinner:

29.09 kl.18.00 Høybråten v. Gimle

30.09 kl.14.00 Ullern v. Gimle

02.10 kl.19.00 Gimle v. Bergen Elite

BLNO menn:

29.09 kl.15.00 Centrum v. Gimle

29.09 kl.17.00 Nidarios Jets v. Bærum

30.09 kl.15.00 Fyllingen v. Ammerud

30.09 kl.16.00 Tromsø Storm v. Frøya

30.09 kl.17.00 Asker Aliens v. Gimle

03.10 kl. 19.00 Frøya v. Gimle


Vi ønsker alle lagene lykke til i neste serierunde og alle våre følgere gode basketopplevelser sammen med oss og Amedia.