Nye Basketgrupper: ROS IL

Erika Lundin
26.02.2019
Vi håper på å bygge interessen for basket også i Røyken. Per nå har vi 35 aktive medlemmer.

Region Øst har fått flere nye basketballklubber og basketgrupper under fler idrettslag den siste sesongen. Hovedmålet til NBBF er å vokse og bli flere medlemmer. For å bli flere trenger våre eksisterende klubber å øke rekrutteringen og minske frafallet, men vi trenger også flere basketgrupper på områder i Regionen der vi ikke har basketballaktivitet per i dag.

ROS IL Basket, Buskerud

Hvor mange medlemmer har dere nå?

Vi har p.t. ca. 35 aktive medlemmer

Hvilken aldersgruppe og kjønn er det på spillene?

Hovedsak gutter men vi har 4 jenter på 06 laget. Spillerne fordeler seg på 3 lag, 01, 06 og 07.

Har dere satt dere noen mål og visjoner for klubben? Fortell

Vi håper på å bygge interessen for basket også i Røyken. Gøy å se at det hele tiden er tilsig av spillere og lagene 06 og 07 vokser hele tiden.

Hva er planen for kommende sesong 2019-2020?

Vi planlegger at 06 og 07 laget skal meldes opp i seriespill.

Planlegger også «åpne treninger» i løpet av vinteren for aldersgruppen 08-09. Kanskje vi kan få til ett nytt lag for disse til høsten som kan delta på Easy Basket turneringer.

Hva er deres utfordringer som nystartet basketgruppe i Region Øst?

Halltid er vår største utfordring som ny særidrett i klubben. Vi ønsker å starte flere aldersgrupper men mangler treningstid.

I tillegg er det også vanskelig å få tak i trener til 01 laget. Vi har selv 3 Easybasket trenere fra 01 laget og 2 til som skal på kurs nå i vinter.

Kontaktperson: Siv Myrbo

Mail: SMY@klaveness.com