Ny tur sørover!

Region Nord
19.11.2018
Tromsø Storm Ungdom har tre lag som spiller i Region Øst. I helgen, 1|6-18.11, var de på sin andre tur for sesongen.

U17 D-laget spilte fire kamper, mot henholdsvis Kongsberg, Oppsal, Ullern og Kjelsås. Det var tøffe og gode kamper, som endte med seier mot Kongsberg og Ullern og tap mot Oppsal og Kjelsås.
 

Det var gode kamper som holdt høyt sportslig nivå. Tromsø Ungdom ble utfordret i flere av kampene, men fikk samtidig vist at de periodevis klarer å spille jevnt mot de beste lagene. Det er en stor motivasjon for veien videre, og de reiser som sist hjem med ny giv og inspirasjon til å jobbe frem til neste gang. Det beste med denne turen, var å se at vi har utviklet oss siden sist og blitt bedre - det er vårt hovedmål, sier trener for U17 D, Dana Meknas, som er kjempefornøyd med helga.

For guttene ble det tøff matching der U17 møtte høye og fysiske sterke spillere i  Bøler 01. "02 gutta som spilte ble skikkelig pingler sammenlignet mot de» sier en av foreldrene som var med. Men, de klarte å trø til og vinne. Det var en spennende kamp med mye engasjement, der en overivrig Bøler-trener ble utvist.

I U19-laget møtte de Ullern i sin første kamp. De startet med å ligge under med så mye som 15 poeng i første periode mot Ullern.De tok dem igjen i andre og hadde et godt overtak resten av kampen. Likevel gikk det til overtid, og så overtid på nytt igjen! Til slutt var det Ullern som dro det lengste strået og kom seirende ut av det etter 2OT.
 

Endelig ble det noen seire til Tromsø Storm Ungdom. U17 gutta vant alle sine 4 kamper mot henholdsvis Bislett, Persbråten og 2 kamper mot Nordstrand. U19 vant to kamper, og det var mot Bøler1 og Persbråten. Jentene med seier over Kongsberg og Ullern.