Ny Regionsdommer

​Tuva Myhr fra Kolbotn er vår nyeste Regionsdommer

Erika Lundin
08.11.2019
Gratulerer Tuva Myhr fra Kolbotn med bestått autorisasjonskamp som Regionsdommer!


Vi arbeider aktivit for å få fler Regionsdommere. Region ØST Dommerløft er en del av vår satsning på unge dommere og som vi tror kommer til å bidra at vi får flere gode dommere i Region ØST. Du kan lese mer om Region ØST Dommerløft HER.


Tuva Myhr er med på Dommerløftet og har Inna Kurland som mentor. Tuva har nå blitt autorisert av forbundsdommer Sturla Sand og er nå Regionsdommer i Region ØST. Tuva Myhr er 17 år gammel og fra Kolbotn IL og dømmer så ofte hun har mulighet. Tuva er en seriøs og ivrig ung dommer som ønsker å utvikle seg å bli en enda bedre basketballdommer.


- Jeg må si det gjør meg ekstra gla når det er en jente som blir autorisert Regionsdommer. Vi har veldig få jenter i basketball generellt (spillere, trenere, dommere) og blandt Regionsdommerne i ØST er jentene er klar minoritet. I Dommerløftet har vi nesten halvparten jenter og jeg håper at alle blir autoriserte Regionsdommere. At de vil dømme kamper og være gode rollemodeller for yngre jenter, sier Region ØST Organisasjonskonsulent Erika Lundin.


Gratulerer Tuva med Regionsdommergrad!


Vil du bli dommer? Se alle våre DOMMERKURS HER