Norstat støtter norsk basket – vi trenger deg

Sindre Nordeide
15.03.2017
Norstat har satt igang et samarbeid med NBBF, hvor nettopp du kan bidra til videre satsing!

Norges Basketballforbund og Norstat har inngått et samarbeid for å finansiere seniorlandslagene i basketball. Her er Norstat med på å bidra gjennom sitt webpanel, Panel.no. Gjennom dette samarbeidet får basketballentusiaster og alle andre som vil bidra muligheten til å gi penger til både landslagene og sin egen klubb gjennom en lavterskel dugnadsinnsats som alle kan delta i uansett hvor du bor i basket Norge.

 

For hver person som registrerer seg i panelet og som besvarer minst én undersøkelse, gir Norstat 100 kroner til Norges Basketballforbund. Videre kan man velge å fordele Norstats bidrag på følgende måte:

(I)   ·         100 % går til finansiering av seniorlandslagene

(II) ·         50% går til landslaget og 50% går til en valgt lokal basketballklubb.

 

Dersom du blir medlem i panelet og fullfører minst én undersøkelse gir Norstat 100 kroner med den fordelingen som du har valgt.


Som medlem av Panel.no mottar du jevnlig invitasjoner til undersøkelser på e-post og app. Du velger selv når du ønsker å svare. 
Medlemskapet er helt uforpliktende og du tjener selv også poeng når du svarer på undersøkelser (poengene kan om du ønsker også doneres til din klubb)

 

Vi håper at så mange som mulig deltar i denne dugnaden og viser at mange bekker små kan bli en veldig stor å.

 

Følg linken her for undersøkelsen