NBBF bytter utstyrsleverandør

​Ilona Jambor (Ultimate Nordic), Espen A. Johansen og Silje Særheim fra NBBF.

Espen A. Johansen
12.12.2018
Årsskiftet betyr ny samarbeidspartner, merkene Diadora og Molten er valgt.

Macron har siden 2013 vært NBBFs samarbeidspartner på klær og utstyr, mens Ultimate Nordic (tidligere Wenaas) har de siste årene vært samarbeidspartner på Molten baller.

Nå samles alt i Ultimate Nordic og merkene Diadora og Molten danner radarparet som skal være NBBFs merker de neste tre årene. Avtalen gjelder fra 01.01.2019.

Etter måneder med research og forhandlinger med potensielle samarbeidspartnere er endelig valget tatt, NBBF skal sammen med Ultimate Nordic fortsette utviklingen av forbundet og merkevaren basketball i Norge. Avtalen strekker seg over de tre neste årene og vil forhåpentligvis bidra til økt oppmerksomhet rundt basketball.

 

«Vi gleder oss veldig til å ta fatt på samarbeidet. En totalavtale som inneholder både klær, sko, utstyr og baller gjør det enklere for oss i hverdagen. Vi vil, sammen med en fokusgruppe og Ultimate Nordic, utvikle og lansere en ny landslagskolleksjon som vi håper vil skape entusiasme i miljøet» uttaler sportssjef Brent Hackman til basket.no

 

«Organisasjonen skal bli trigget av produktene vi har, de skal være i tiden og bidra til økt oppmerksomhet, dette tror vi at Ultimate Nordic kan bidra med. Deres erfaring og motivasjon for å få til noe bra sammen med oss var en av hovedgrunnene til at vi inngikk dette samarbeidet» uttaler organisasjonssjef Espen A. Johansen til basket.no

 

Ultimate Nordic representerer mange merkevarer, men det er Diadora og Molten som primært skal løftes frem via dette samarbeidet.

Det vil det neste halvåret bli en overgangsfase fra eksisterende til nytt. Det er lagt vekt på kvalitet og involvering når nye kolleksjoner skal utvikles, derfor er det satt av tid slik at produktene som lanseres er av ypperste kvalitet, i tiden og noe norsk basket vil ha.

Dette er en avtale som omhandler forbundet primært, men neste fase er å gi et tilbud til medlemmer og klubber. Det  jobbes nå med en portal som klubben kan knytte seg til, dette vil gi tilgang til et godt utvalg av kvalitetsprodukter samt gunstige priser via klubbavtaler.

Frem til dette er på plass kan Moltenballer kjøpes via http://www.gresshoppa.no/basketballer.141739.no.html

Klær og utstyr kan fortsatt kjøpes til rabatterte priser via macronstore.no http://www.macronstore.no/ (frem til og med 31.12.18).

 

Vi gleder oss til det utvidede samarbeidet med Ultimate Nordic og kommer tilbake med mer informasjon på nyåret.

https://www.ultimatenordic.no/