Livestreaming fra Minitinget

​Arkivfoto: President Jan Hendrik Parmann på Basketballtinget 2018

Espen A. Johansen
30.03.2019
Fra kl.11.00 er vi live på vår youtube kanal, regnskap, budsjett og beretsning skal gjennomgås.

Nytt av året, er at Minitinget 2019 og DSK avholdes samme helg - DET ER BARE MINITINGET SOM STREAMES!

LIVE STREAM: NBBF YOUTUBE KANAL

Fra både Minitinget og DSK publiserer vi på sosiale medier, følg oss hele helgen på snapchat, facebook, twitter og instagram.

Velkommen til Minitinget og DSK på Scandic Gardermoen 30.–31. mars 2019.

Minitinget og Det Store Klubbledermøte (DSK) finner sted på Scandic Gardermoen 30. – 31. mars 2019.

Nytt av året, er at Minitinget 2019 og DSK avholdes samme helg.

Vedlagt finner dere sakspapirer og agenda til begge arrangementene. Vi gjør oppmerksom på at ingen sakspapirer deles ut på møtet, men vil bli presentert elektronisk.

OPPDATERTE Sakspapirer lastes ned via denne linken: NBBF Beretning 2019

Dagsorden til Minitinget lastes ned via denne linken: NBBF Miniting agenda 2019

OPPDATERT Dagsorden til DSK med dagsorden lastes ned via denne linken: NBBF Agenda DSK

Start: Lørdag 30. mars kl. 11.00 - Miniting

Slutt: Søndag 31. mars kl.15:30

Minitinget arrangeres det år det ikke avholdes Basketballting, de som kan delta er Forbundsstyret, komiteer, utvalg, BLNO kvinner klubber, BLNO menn klubber, regionstyrene og ansatte.

DSK er rettet mot alle med lederposisjoner i klubb.

Minitinget og DSK avholdes på:

Scandic Gardermen

Jessheimvegen 467
2060 Gardermoen

Tlf:     +47 63 92 66 00

E-post: gardermoen@scandichotels.com

For spørsmål knyttet til hotell ta kontakt med Merete Andersen:  merete.andersen@basket.no - tlf.41 59 51 34

VELKOMMEN! 😊