Nytt seriegull til Kristiansand Pirates

Kristiansand Pirates - seriemestere 1. divisjon Region Sør

Pirates 1 (hvite drakter) og Pirates East kapret også forrige sesong de to øverste plassene i Region Sørs 1. divisjon.

Region Sør v/ F.H. Røed
06.05.2017
Sesongen 2017/18 i Region Sør endte også i år med to lag fra Kristiansand Pirates på topp.

​Topplaget Pirates 1 gikk som i fjor ubeseiret gjennom sesongen. Laget har nærmest vært uslåelig i 1. divisjon i regionen siden de inntil videre trakk seg fra spill i den nasjonale toppserien BLNO i 2011. Det siste året har det blitt økt bevissthet på at laget og klubben trenger sterkere motstand for best mulig å kunne utvikle seg videre, og det drøftes ulike tiltak for å legge til rette for dette.

På andreplass fulgte old boys-laget Pirates East, som bl.a. består av tidligere BLNO-spillere fra Kristiansandsklubben. IL Express Grimstad fulgte tett etter på tredjeplass i årets 1. divisjonsserie med totalt 8 lag.

Vi gratulerer Kristiansand Pirates, eller Kristiansand Basket, som klubben formelt heter, med enda et seriemesterskap, og ser frem til et comeback i toppserien i løpet av de nærmeste årene! Klubben er i vekst, og fokuserer nå på å bygge fra bunnen. Med et nytt styre bestående av åtte ressurspersoner, et godt utvalg trenere, jevn vekst på juniorsiden og et regionsstyre som legger til rette for utvikling av trenere og dommere, er det grunn til å tro på at basketball igjen kan bli en vesentlig idrett i både kristiansandsområdet og på Sørlandet generelt!