Klubbledermøte 28.februar

​NBBF sin organisasjons pyrmaide med Klubbutvikling som byggestein for all aktivitet

Erika Lundin
08.01.2019
Klubbledermøte torsdag 28.februar kl 18.30-21.00 på idrettens hus, Ekeberg. Vekommen!

​Vi har fått innspill til agenda på Klubbledermøte og har derfor invitert Kirsti Finsal fra Oslo idrettskrets. Tema er Klubb i klubben og Kirsti vil belyse temaet i fellesskap før det blir diskusjoner på tvers av klubber.

Noen føler det er tidlig å planlegge sesongen 2019-2020 før nåværende sesong er ferdig. Planlegging er et viktig arbeid for å unngå å slukke branner hele høsten. 15.mai er fristen for å melde på serielag til NBBF Region ØST sitt seriespill og derfor må klubbene gjøre en god jobb med planleggingen slik at vi unngår trekkninger og bot.

Forbundsstyret utfordret Regionene til å delta i Alle skal med prosjektet. Region ØST har tatt utfordringen og har laget TRENERSTIPEND for å hjelpe klubbene til å gratis utdanne trenere. I tillegg har Region ØST publisert en Save the date for søndag 1.september er det REGION ØST KICKOFF - gratis for styremedlemmer, trenere og dommere. Sammen skal vi bli bedre. Nå er det Region ØST som utfordrer klubbene. Hvordan kan dere lage tiltak i egen klubb for å få alle med?

Agenda til årets første Klubbledermøte:

18.30-19.30    Klubb i klubben - Kirsti Finsal fra OIK

19.30-20.15   E-læring for styremedlemmer og planleging innfor ny sesong

20.15-21.00  Alle skal med - Innføring og diskusjoner på tvers av klubber

Dato: torsdag 28.februar 2019

Tid: 18.30-21.00

Sted: Møterom Bislet, idrettens hus Ekeberg (Ekebergveien 101 Oslo)

Enkel servering