Klubb- og trenerpriser 2019

Ragnhild Riis
18.10.2019
Nominer dine kandidater til årets klubb- og trenerpriser 2019, frist 1. desember.

Under Den Store Trenerhelgen og Det Store Klubbledermøtet i januar 2020 vil det bli delt ut klubb- og trenerpriser. Klubber og trenere gjør en svært viktig jobb for norsk basketball og det er viktig å fremheve dette arbeidet. Utdelingen av prisene finner sted lørdag kveld 25. januar under felles middag for alle deltakere på DST og DSK.

Som tidligere år ønsker vi deres innspill og nominasjoner til kandidater. Kjenner du en trener, klubb, klubbleder eller ildsjel som du ønsker å nominere kan du fylle ut informasjon om kandidaten her. Frist for nominering er 1. desember 2019.

Her er oversikt over tidligere vinnere og beskrivelse av klubbpriser og trenerpriser

Trenerprisene er blitt delt ut på DST hvert av de ni foregående årene. Kategoriene og statuttene er

- Årets Topptrener

- Årets Trenerentusiast

- Årets Trenertalent

- Årets Hederspris

Jury til årets trenerpriser nedsettes av NBBF og vil bli offentliggjort.

Klubbprisene ble for første gang delt ut på DSK i 2017.  Kategoriene er

- Årets Vekstpris

- Årets Jentepris

- Årets Nettpris

- Årets Klubbleder

- Årets Ildsjel

Jury til årets klubbpriser nedsettes av NBBF og vil bli offentliggjort.