Hvordan får de penger?

Trenere og spillere gjennom Lead for Peace prosjekt på Nesodden

Erika Lundin
30.11.2018
Nesodden finansierer deler av sine utdanningsreiser og trenere gjennom Lead for Peace prosjeketet

​Region Øst har tidligere skrevet om Nesoddens Lead for Peace prosjekt og hvordan de får trenere fra Europa til å komme til Norge et år på utveksling for å jobbe med basketball på Nesodden. Du kan lese mere her


Nå har Nesodden fått ytterliggere midler til å fortsette sin satsning på trenere og trenerutvikling. Gratulerer!


I dag har vi fått 46 000 euro fra Aktiv Ungdom til å fortsette vårt arbeide med Lead4Peace, og denne gangen får 15 ungdommer muligheten til å bli med på en ukes tur til Israel i April for å møte ungdommer fra Nord Irland, Kypros og Midt Østen, samt fra Sør Afrika.  Dette er en utrolig flott mulighet for våre basketspillere i  alderen 13 – 20 år, og vi gleder oss til nok en tur. Aktiv Ungdom er en del av Erasmus+ som helt siden 2013 har støttet Nesodden IF Basket sitt freds og lederutviklingsprogram sammen med Peace Players International.  Ungdommene er med på utflukter, spiller masse basket, skal delta på Workshops for å lære om mekling, konfliktsarbeide, public Speacking og ikke minst om toleranse, inkludering og solidaritet. Alle ungdommene som så langt har vært med i Lead4Peace er blitt viktige rollemodeller i klubben og de aller fleste bidrar som både trenere, SFO trenere og sitter i sekretariat. Vi er utrolig stolte og takknemlig for at Erasmus+ støtter vårt Lead4Peace program nok en gang. -  Gøril Wold Wægger, Leder Nesodden IF –Avdeling Basket Kan vi skrive om dere?

Region Øst ønsker å fremme nyheter på våre nettsider som omhandler: trenere, dommere, ildsjeler, rekruttering, jenteprosjekt, forebygge frafall innen basketball.... Helt enkelt gode tiltak som kan deles med andre. Region Øst har over 6000 medlemmer og vi ønsker å gjenspeile aktiviteten vår i nyhetene på nettsiden. Vi har ekstra fokus på bredde og utvikling og ønsker at nyhetene skal NBBF sin visjon og verdier på en god måte.

Visjon: Basket - Mer enn en idrett

Verdier: Inkluderende, Gøy, Målrettet


Ønsker du å dele en nyhet? 

Send en mail til Erika Lundin:    erika.lundin@basket.no