Gjensidige Cup 2018

Stjørdal Basketballklubb
22.06.2018
Stjørdal Basketballklubb inviterer til Midt-Norges største basketballturnering.

28.-30. september 2018 arrangeres høstcupen for 11.gang!

Cupen spilles på fire baner sentralt i Stjørdal, bare noen hundre meter fra hverandre. De fleste kampene spilles i hovedarenaen Stjørdalshallen, med tre fulle baner og i Fjellhallen.

For tilreisende lag skjer overnatting og servering ved Halsen ungdomsskole bare ca 100 meter fra hovedarena Stjørdalshallen, eller på hotell midt i Stjørdal sentrum, som ligger bare 500 meter unna. Her finner du også butikker, kafeer, legevakt, kino, bowling og alt annet du måtte ønske.

Aldersklasser:

Smågutter/småjenter (U14)

Gutter/jenter (U16)

Junior herrer/damer (U19)

Senior herrer/damer

Påmelding:

Send en e-post til cup@stjordalbasket.com (dit skal også lagoppstillinger sendes). Påmeldingsfrist er 10. september.

Kostnader:

Hvert lag må betale en lagavgift på kroner 2250,- NOK. (maks 12 spillere).

Hver spiller som skal overnatte må i tillegg løse et cupkort.

Cupkort alternativ 1: 100,- NOK Dekker overnatting på skole, ingen måltider.

Cupkort alternativ 3: 350,- NOK. Dekker overnatting på skole, seks måltider. (kveldsmat fredag, frokost, lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag)

Mer informasjon:

For mer informasjon se www.stjordalbasket.com under fanen Gjensidige Cup (oppdateres fortløpende frem mot cupen)

For påmelding eller spørsmål, ikke nøl med å sende en e-post til cup@stjordalbasket.com eller ta kontakt på telefon 980 72 388 (send SMS dersom ikke svar).

SBBK ønsker alle velkommen til en storslagen basketballhelg!