Fra klubb til forbund

​Foto: Arild Sandven

Espen A. Johansen
14.06.2018
Øivind Lundestad blir en del av administrasjonen på Ullevål Stadion fra høsten 2018.

Lundestad går fra å være daglig leder i Kongsberg Miners til å bli prosjektleder i Norges Basketballforbund. Forbundet har søkt etter «Prosjektleder klubbutvikling, nye og eksisterende prosjekter» som nå er Øivinds nye stilling med oppstart til høsten.

Stillingen er et vikariat for klubb- og trenerkoordinator Ragnhild Riis som har permisjon, vikariatet gjelder til og med 30.06.19.

«Klubbutvikling og prosjektarbeid er en viktig del av NBBFs strategi, for å imøtekomme de kravene og målsetningene basketballtinget har vedtatt kunne vi ikke finne en bedre ressurs enn Øivind» uttaler Silje Særheim.

Øivind har det siste halvannet året jobbet som daglig leder i Kongsberg Miners og bidratt til deres fantastiske utvikling, både hva angår klubb, rekruttering og elitesatsing. Hans erfaring og nettverk vil komme godt med i arbeidet for å løfte NBBFs kanskje viktigste fokusområde.

Øivind har sin utdanning i fra USA og Norge og har bachelor i Global Business Management og er siviløkonom i industriell økonomi. Han har erfaring som spiller fra toppnivå i Norge og har blitt nominert til årets unge ildsjel til idrettsgallaen i 2016.

«Jeg gleder meg utrolig masse til å bli en del av teamet på Ullevål Stadion, og ikke minst å fortsette innenfor basketball. Jeg ser frem til å treffe miljøet og sammen jobbe for god klubbutvikling og økt rekruttering» uttaler Øivind til basket.no

Vi ønsker Øivind velkommen til NBBF.