Etablering av profil og påmelding til 3MOT3

Martin Wroblewski
16.03.2017
Det er sikkert en del av dere som lurer på hvordan man melder seg på en 3MOT3-turnering, her kommer guiden!

3MOT3 i Norge ønsker å komme så tett opp til FIBA standard på våre turneringer. 3x3-turneringer har blitt arrangert av ildsjeler lenge, men nå ønsker vi å ta turneringene et par steg videre. Ved å etablere profiler på 3x3.planet.com og bruke programmet EventMaker, er vi med på å bidra til utviklingen av spillformen, sammen med FIBA 3x3.

Spiller(ne) tar det første steget

Hvis du og vennene dine ønsker være med på en 3MOT3-turnering, så må alle etablere hver sin profil. Det gjør man på www.3x3planet.com. Det er det eneste som trengs og dere trenger ikke å være medlemmer i en basketklubb.

Denne profilen blir «inngangsbilletten» til deltagelse, og har du en profil så er fritt frem å melde seg på alle våre 3MOT3-turneringer.

Når du har kommet inn på siden så gjør du følgende:

• Trykk på den blå knappen «SIGN UP» øverst i høyre hjørne
  • Velg så den gule «CREATE-PROFILE» metoden, ikke facebook.
  • Fyll inn fødselsdato og år

Så må man fylle inn litt info:

• Email-adresse
  • Bekrefte email-adresse
  • Passord
  • Fornavn
  • Etternavn
  • Kjønn
  • Nasjonalitet
  • Hjemby

Når dette er gjort, husk på å huke av * I accept the 3x3planet.com Terms and Conditions and Privacy Policy, les dem gjerne de av dere som har lyst.

Når dette er gjort, trykker du på den gule «REGISTER NOW» knappe

Det neste som skjer er at du får en mail på adressen du tastet inn, og den må du bekrefte.

Profilen er etablert og den er nå en del av den globale 3x3-spillerdatabasen hvor rundt 250 millioner spillere er registrert. Alle dine resultater blir også registrert og ut ifra hvor mange turneringer og hvor mange kamper du spiller, så du får en ranking. Hvem blir Norges best rankede spiller etter 3MOT3-Touren? Det er det spillerne selv som avgjør.

Påmelding til turnering

Nå har du etablert en profil og logget deg inn. Så er det bare å finne en interessant turnering som kunne passe for deg og laget ditt:

• Trykk på «EVENTS» øverst på siden

Du får da opp ei liste med turneringer innenfor en viss geografisk omkrets fra den byen du satt opp som «hjemby». For å finne best frem til en turnering, er tipset å gå inn på «COUNTRY», scrolle ned på «NORWAY», og trykke «SEARCH».  Du vil da få opp alle våre 3MOT3-turneringer som er lagt inn i systemet, EventMaker.

Gå så inn på de(n) turneringen(e) som er mest gjeldende og:

• Trykk den gule knappen «REGISTER»
  • Du er nå inne på «REGISTRATION DETAILS», skriv inn ditt lags navn i «TEAM NAME»
  • Trykk den blå «SELECT» knappen på kategorien laget ditt skal spille i og trykk «NEXT»
  • Du er nå inne på «SELECT PLAYERS», begynn å skrive inn navnet på medspilleren du vil ha med på laget. Programmet vil da finne spilleren, men kun dersom vedkommende har en 3x3planet-profil.
  • Når medspilleren er funnet trykker du «INVITE». Når du da har invitert de spillerne du vil ha med, så trykker du «NEXT»
  • Du er nå inne på «CONFIRM», huk av på *I agree with terms and conditions, og fullfør.

Du har nå meldt på laget ditt til turneringen!