Etablering av profil og påmelding til 3MOT3

Martin Wroblewski
27.12.2017
Her kommer guiden for etablering av profil og påmelding til 3MOT3!

3MOT3 i Norge ønsker å komme så tett opp til FIBA standard på våre turneringer. 3x3-turneringer har blitt arrangert av ildsjeler lenge, men nå ønsker vi å ta turneringene et par steg videre. Ved å etablere profiler på playfiba.3x3.com og bruke programmet EventMaker, er vi med på å bidra til utviklingen av spillformen, sammen med FIBA 3x3.

Spiller(ne) tar det første steget

Hvis du og vennene dine ønsker være med på en 3MOT3-turnering, så må alle etablere hver sin profil. Det gjør man på play.fiba3x3.com/ Det er det eneste som trengs og dere trenger ikke å være medlemmer i en basketklubb.

Denne profilen blir «inngangsbilletten» til deltagelse, og har du en profil så er fritt frem å melde seg på alle våre 3MOT3-turneringer.

Gå inn på denne linken og følg stegene for etablering av profil.

Profilen er etablert og den er nå en del av den globale 3x3-spillerdatabasen hvor rundt 250 millioner spillere er registrert. Alle dine resultater blir også registrert og ut ifra hvor mange turneringer og hvor mange kamper du spiller, så du får en ranking. Hvem blir Norges best rankede spiller etter 3MOT3-Touren? Det er det spillerne selv som avgjør.

Påmelding til turnering

Nå har du etablert en profil og logget deg inn. Så er det bare å finne en interessant turnering som kunne passe for deg og laget ditt:

• Trykk på «EVENTS» øverst på siden

Du får da opp ei liste med turneringer innenfor en viss geografisk omkrets fra den byen du satt opp som «hjemby». For å finne best frem til en turnering, er tipset å gå inn på søkevinduet, skrive enten «NORWAY» eller en by i nærheten av deg og trykke «SEARCH».  Du vil da få opp alle våre 3MOT3-turneringer som er lagt inn i systemet, EventMaker.

Gå så inn på de(n) turneringen(e) som er mest gjeldende og:

• Trykk den blå knappen «VISIT EVENT»
  • Du er nå inne på «OVERVIEW», trykk på den blå knappen til høyre "REGISTER TEAM"
  • Velg så kategorien laget ditt passer inn i og trykk "REGISTER TEAM" til høyre på siden.
  • Velg så "REGISTER AS PLAYER". Fyll så inn lagnavnet, din email og telefonnummer og trykk "CONTINUE REGISTRATION"
  • Du vil så få en "CONFIRMATION LINK" til din email. Gå inn på mailen i innboksen og trykk "You can use this link to edit the team roster". Begynn å skrive inn navnet på medspillerne du vil ha med på laget. Programmet vil da finne spilleren, men kun dersom vedkommende har en playfiba.3x3-profil.
  • Når du har fylt inn fire spillere trenger du bare å lukke vinduet.

Du har nå meldt på laget ditt til turneringen!