"Eie" NBBFs insta og snap i en uke?

Arkivfoto: Skjetten Basket

Espen A. Johansen
22.10.2019
En hel uke hvor din klubb styrer instagram og snap er en unik mulighet.

Norges Basketballforbund har som satsing at vi skal være tett på basketballmiljøet i Norge.

Sosiale medier er viktig for vår kommunikasjon med og synliggjøring av det som skjer i norsk basketball.

Nå søker vi etter klubber som kunne tenke seg å «eie» NBBFs instagram og snapchap konto en uke i november.

Klubbene må ha lag i aldersbestemte klasser, ha en ansvarlig voksenperson i klubben til å håndtere kontoene og gjennomgå kriteriene for bruk med ansvarlig i NBBF.

Uken som insta og snap skal på utlån er 4. – 11.november og gir klubben en unik mulighet til å markedsføre seg overfor hele norsk basketball.

Søknaden skal inneholde følgende:

• Navn på klubb
  • Oversikt over aldersgrupper i seriespill
  • Voksenkontakt/ansvarlig i klubb + epost og telefon
  • Kort: Hvorfor NBBF bør velge dere
  • Ønsket plattform: instagram, snapchat eller begge

Søknadsfrist er 29.oktober til espen.johansen@basket.no

Utvelgelsen skjer 31.oktober og klubbene blir presentert på våre digitale plattformer i forkant av 4.november.