Den Lille Trenerhelgen ØST

Erika Lundin
02.06.2017
Seniorlandslagstreneren Mathias Eckhoff kommer til Den Lille Trenerhelgen!

​Den Lille Trenerhelgen arrangeres for andre året på rad av Region Øst i Oslo. I følge Strategiplanen  skal Region Øst arrangere DLT og EVU hvert år for å øke tilbudet om kompetanseheving blant trenerne våre. Dette året har vi i tillegg til gode temaer, flinke kursholdere og et bra opplegg også lagt opp til Trenermingel på kvelden for alle Trenere i Region Øst. Regionen spanderer pizza og brus til alle deltakere på EB voksenkurs, DLT, Trener 1 og Trenere på SPU som melder seg på innen fristen! Husk at det er viktig at alle som skal delta på Trenermingel melder seg på for at vi skal vite hvor mye Pizza og brus som trengs!

Den Lille Trenerhelgen

Dato: 3.september 2017

Tid: Kl. 10.00-16.00

Hall: Oslo

Pris: 300kr inkludert Pizza og brus på Trenermingel (Kl. 16.00-20.00)

Tema:

10-11.45          Idrettsskadeforebyggende trening + basketdriller som kan kombineres med idrettsskadeforebyggende trening

11.45-12.15     Lunsj (alle må ta med egen = ingen servering)

12.15-16.00   1mot1 forsvar på hel- og halv bane + Hjelpeside og rotasjoner

Kursholdere: Magnus Midtvet og Mathias Eckhoff

Demogruppe kommer til å demonstrere alle driller sammen med kursholderne

Påmelding sendes til Erika Lundin:    erika.lundin@basket.no
Trenermingel kl. 16.00-20.00
Det serveres pizza og brus til alle påmeldte. Kvelden begynner med pizza og mingel før vi fortsetter med litt case-arbeid i grupper. Alle blir delt inn i grupper på tvers av alder og klubb og får noen caser de skal diskutere. Så blir det nye grupper og nye caser for å så avslutte kvelden med uformell Trenermingel. Målet er at trenere skal bli bedre kjent på tvers av alder og klubbtilhørighet samt øke kompetansen som trenere gjennom aktive diskusjoner i grupper. Region øst håper at denne dagen og kvelden gir våre trenere et større nettverk og en mulighet for å skape nye kontakter innad i BasketNorge.
Magnus Midtvet
Magnus har spilt basketball i 18 år og er fortsatt aktiv spiller på seniorlandslaget og BLNO (Centrum Tigers). Magnus har solide meritter i bagasjen: juniormester (x2), Norgesmester (x3), seriemester, og har vært kaptein både for Asker Aliens og Centrum Tigers i BLNO. Magnus har tatt idrettsutdannelse fra Norges Idrettshøyskole. I dag arbeider han som lektor i Kroppsøving og pedagogikk på Asker videregående skole samt lærer i basketball og pedagogikk på Norges Idrettshøyskole. Magnus har trent ungdomslag i Asker og Centrum og er idag fysisk trener for yngre spillere i Centrum Tigers. Magnus skal demonstrere idrettsskadeforebyggende øvelser samt basketdriller som kan kombineres med idrettsskadeforebyggende trening under DLT.

Mathias Eckhoff

Mathias er Norges mest meritterte trener. Han har tatt FIBA’s trenerutdanning FECC (Trener 4) der han gikk ut med toppkarakterer. Han har trent U16, U18, U20, U23 og seniorlandslaget tidligere. Han er nå hovedtrener for det norske seniorlandslaget for herrer som skal konkurrere i Universaden i Taipei i august. Til høsten er han hovedtrener for Bærum i BLNO. Mathias er den norske treneren med mest internasjonal erfaring og suksess - han har hatt ett tett samarbeid over flere år med Will Voigt, en profesjonell trener i D-League (utviklingsarenaen til NBA). Han og Will ledet Nigeria til sitt første mesterskap i AfroBasket 2015 som førte til deltagelse i OL i Rio 2016 - første norske treneren noensinne! Mathias skal demonstrere gode driller i 1mot1 forsvar på hel- og halv bane og hvordan man kan trene på hjelpeside og rotasjoner med sitt lag.

Tekst er delvis hentet fra NTG sine sider der Mathias også er trener.

Påmelding sendes til Erika Lundin:    erika.lundin@basket.no

Her kan du lese mere om EVU som ble avholdt den 7.mai!

Her kan du lese mere om alle Trener- og dommerkurser i Region Øst