Den Lille Trenerhelgen 2018

​Den Lille Trenerhelgen 2017. Landslagstrener Mathias Eckhoff demonstrerte forsvarsdriller og poengterte viktige detaljer som trenere må korrigere sine spillere på

Erika Lundin
01.08.2018
Region Øst arrangerer Den Lille Trenerhelgen for tredje året på rad. Meld dere på

Den Lille Trenerhelgen (DLT) er søndag 2.september i Bølerhallen. Dette er et Trenerkurs som retter seg til alle våre regionale trenere, Det blir gode kursholdere, rom for diskusjoner, mingle og mat også denne gangen

Region Øst arbeider etter beste evne ut ifra Strategiplanen som Tinget har vedtatt. Vi ønsker å hjelpe våre klubber og trenere å ta steg for å bli enda bedre i sitt arbeid med å utvikle Norsk basketball.

- Region ØST satser på kompetanseutvikling for trenere og styremedlemmer. Vi håper medlemmene våre støtter opp om Den Lille Trenerhelgen og Det Lille Klubbledermøtet, og hjelper oss med å videreutvikle disse potensielt supre arenaene for læring og samarbeid, sier Daglig Leder Axel Langaker. 


Den Lille Trenerhelgen               

Dato: Søndag 2. september 2018

Tid: Kl. 10.00-19.00  

Sted: Bølerhallen, Utmarkveien 4 Oslo       

Pris: 400kr/deltaker (faktureres klubben)

Frist for påmelding: 26.august


Vi ønsker å kunne gi tilbudet til flest mulige, derfor har vi kommet med pakketilbud:

Pakke 1. 6 deltakere for 2000kr (må være trenere fra den samme klubben)

Pakke 2. Fritt antall deltakere for 3000kr (må være trenere fra den samme klubben)


Påmelding sendes til Erika Lundin: erika.lundin@basket.no

(Navn, klubb, fødselsdato kun 6 siffer og mailadresse hver deltaker)


 

Agenda

10-10.45                  Løpeteknikk og koordinasjonstrening med Magnus Midtvet

10.45-11.30             Styrketrening med egen vekt med Magnus Midtvet

11.45-12.30              Hvordan lære nye spillere skills? med Kalle Ossiannilsson

12.30-13.15              Lunsj (inngår)

13.15-14.45              Multidriller og hinderbaner med basketballtrening med Kalle Ossiannilsson

15.00-16.00            Forsvarsdriller med Kalle Ossiannilsson

16.00-16.30            Middag (inngår)

16.30-17.30            Foredrag med Ola Flo Zachariasen og Tone Holm Dagsvold

                                     - Hvordan kan klubben og trenerne samarbeide for å skape godt samhold i de enkelte lagene?

17.30-18.15             Gruppediskusjoner på  tvers av klubber, styremedlemmer og trenere

18.15-18.45             Oppsummering av gruppediskusjonene

18.45-19.00           Oppsummering av dagen


Informasjon om årets Kursholdere

Magnus Midtvet

Magnus har spilt basketball i 19 år og er fortsatt en aktiv basketballspiller. Denne sommeren spilte Magnus EM for Small Countries sammen med seniorlandslaget i San Marino. De endte som nummer 2 i turneringen og kom hjem med sølv og mer erfarenhet av internasjonal basket. Magnus har solide meritter i bagasjen: juniormester (x2), Norgesmester (x3), seriemester, og har vært kaptein både for Asker Aliens og Centrum Tigers i BLNO. Vi får se Magnus i Centrumdrakt også denne sesongen i BLNO Menn. 

Magnus har tatt idrettsutdannelse fra Norges Idrettshøyskole. I dag arbeider han som lektor i Kroppsøving og pedagogikk på Asker videregående skole samt lærer i basketball og pedagogikk på Norges Idrettshøyskole. Magnus har trent ungdomslag i Asker og Centrum og er idag fysisk trener for yngre spillere i Centrum Tigers. 


Kalle Ossiannilsson

Kalle er oppvokst i Malmö, Sverige. Der spilte han basketball i klubben Malbas og gikk basketgymnas. Kalle har trent klubblag, regionslag (nå kalt SPU), 

ungdomslandslag og Ullerns damelag i Eliteserien (nå kalt BLNO Kvinner). Nå har han startet opp en basketballgruppe på Årvoll. De rekrutterer spillere gjennom AKS og har 20 spillere, gutter og jenter født 2008 og skal starte en ny gruppe med 2009 spillere. 


Kalle har tidligere jobbet som Daglig Leder i Oslo Akershus basketballkrets (nå Region Øst), og som tidligere Sportssjef i Norges Basketballforbund. Kalle har Hovedfag i Coaching fra Norges idrettshøyskole. Han er en av få i Norge som har tatt Fiba Europe Coaching Certificate. Dette er nivået etter Trener 3 som en person annenhvert år blir nominert fra NBBF til å delta på fra Norge. (Les mere her). Nå jobber Kalle som lærer på idrettslinjen på Lambertseter Vgs. Der er han hovedinstruktør på basketlinjen.