DST 2019: Påmelding

Torkild Rødsand
Husk påmelding til Den Store Trenerhelgen som arrangeres 12.-13. januar.

​Den Store Trenerhelgen arrangeres 12.-13. januar 2019 i Oppsal Arena i Oslo. DST er vår største møteplass for trenere og for veldig mange er det blitt en tradisjon å starte det nye året på. DST 2019 er 10. året på rad oppstart i 2010 og er blitt et fast arrangement for NBBF.

Trykk her for påmelding og du videresendes da til www.minidrett.no. Logg inn og meld deg på. Deltakeravgift er kr 650,- og faktura sendes påmeldte på e-post. Dersom klubb ønsker å melde på flere deltakere eller dere har spørsmål om DST kan dere kontakte trener- og dommerkoordinator på e-post til torkild.rodsand@basket.no

Programmet i år vil ha noe for alle nivåer med forelesninger for trenere i Easy Basket, ungdomslag samt nytt for i år at vi vil ha fire forelesninger rettet mot våre elitetrenere. Se nyhetssak fra 23. november om program og forelesere.

Lars Tore Ronglan, professor i idrettssosiologi ved NIH.
Mathias Eckhoff, landslagstrener menn Norge
Nenad Trunic, underviser på FECC
Tatiana Gallova, "best of class" FECC 2013-2015
Marius Huth, Mini Basket koordinator Alba Berlin