DST 2019: Marius Huth

Torkild Rødsand
20.12.2018
Marius Huth fra Alba Berlin vil gi ny inpirasjon og ideer for trenere i Easy Basket.

Alba Berlin er en av Tysklands største og kanskje mest kjente klubber. Som den største klubben i Berlin driver de et omfattende arbeid for minibasket og arbeid inn mot grunnskoler i Berlin. Marius Huth er koordinator av dette i Alba Berlin og vil på DST 2019 dele av sin erfaring rundt dette arbeidet og vise oss øvelser for å utvikle lag og spillere i barneskolealder.

Forelesningene er:
Lørdag 12. januar kl 15:15: Structure of Mini Basketball in Alba Berlin
Hvordan jobber Alba Berlin med rekruttering og utvikling av Minibasket og hva kan vi lære av deres arbeid?

Søndag 13. januar kl 10:30: Season planning and how to develop drills
Hvordan bør en sesongplan for lag i barneskolealder se ut, justering gjennom sesongen og hvordan utvikle og ha progresjon i øvelser og driller gjennom sesongen? Her vil han vise oss flere eksempler og legger opp til stor delaktighet og spørsmål fra salen.

Søndag 13. januar kl 13:00: Drills: Basketball IQ vs. Skill-development.
Spilleforståelse eller ferdighetsutvikling? Er det ene viktigere enn det andre og hvordan jobbe med dette for lag i Easy Basket? Marius Huth vil ta oss gjennom sitt arbeid og hva Alba Berlin fokuserer på med lag og spillere i denne alderen.

Meld deg på DST!

Programmet 12.-13. januar