DST 2019: Hugo Lopez

Torkild Rødsand
17.12.2018
Til DST kommer Hugo Lopez med meritter som vinner av ACB som assistent i Real Madrid.

På DST 2019 vil det være forelesninger rettet mot våre elitetrenere. Hugo Lopez kommer varmt anbefalt fra FIBA og vil med sin erfaring gi oss en god innsikt i hvordan forberede sitt lag til kamp og evaluere prestasjon i etterkant. Forelesningene vil i stor grad være lagt opp til diskusjon og være en perfekt arena for å stille spørsmål og diskutere ulike problemstillinger til tema.

Hugo Lopez har lang erfaring fra spansk ACB som mange mener er den beste nasjonale serie i verden etter NBA. I tre sesonger var han assistenttrener under Pablo Laso i Real Madrid og fikk blant annet med seg to finaler i Euroleague (2013 og 2014), vinner av ACB og to ganger vinner av spanske cupmesterskapet. Senere har han vært head coach i ACB for Montakit Fuenlabrada, én sesong i NBL Canada hvor han ble "coach of the year" før han for sesongen 2018/2019 overtok det svenske landslaget for menn.

Det kan også nevnes at han for sommeren 2018 var Serge Ibaka's on-court coach på Toronto Raports Training Camp.

Vi gleder oss til å få Hugo Lopez til DST 12.-13. januar som et ekstra tilbud rettet mot våre trenere for BLNO menn og kvinner, landslag og alle med trener 3.

Forelesningene er i teorirommet ved inngangen og er:
Lørdag 12. januar kl 13:45: Scouting teams and players (pre-game)
Søndag 13. januar kl 10:30: Evaluating team performance (post-game)

Hele programmet til DST

Trykk her for å melde deg på