Trener - og klubbpriser

​Jan Hendrik Parmann overrekker ildsjelprisen til Johan Borchgrevink i 2018. Foto: Astrid Hagland Gjerde

NBBF
09.11.2018
Nominer dine kandidater til årets trener- og klubbpriser 2018, frist 1.desember.
Under Den Store Trenerhelgen vil det bli delt ut trenerpriser, til trenere som har markert seg i året som har gått. Under Det Store Klubbledermøte i forbindelse med Minitinget i mars deles klubbprisene ut. Klubber og trenere gjør en svært viktig jobb og det er viktig å fremheve dette arbeidet. Utdeling av trenerprisene er lørdag kveld 12. januar på felles middag for alle deltakere på DST og klubbprisene deles ut lørdag kveld 30.mars.

Som tidligere år ønsker vi deres innspill og gir mulighet til å nominere deres trenere eller klubb. Har du en trener, klubb, klubbleder eller ildsjel som du ønsker å nominere kan du sende en mail til basket@basket.no. Merk mail med trenerpris eller klubbpris og få med fullt navn, kategori og begrunnelse for din nominasjon. Frist er 1. desember 2018.

Statutter og tidligere vinnere kan dere se her for trenerpriser og klubbpriser.

Trenerprisene er blitt delt ut på DST hvert av de åtte foregående årene. Kategoriene og statuttene er
- Årets Topptrener
- Årets Trenerentusiast
- Årets Trenertalent
- Årets Hederspris

Jury til Årets trenerpriser er nedsettes av NBBF og vil bli offentliggjort.

Klubbprisene ble for første gang delt ut på DST/DSK i 2017.  Kategoriene er
- Årets Vekstpris
- Årets Jentepris
- Årets Nettpris
- Årets Klubbleder
- Årets Ildsjel

Jury til Årets klubbpriser er nedsettes av NBBF og vil bli offentliggjort.