Circle K fondet del 2

Espen A. Johansen
26.09.2018
Circle K bidrar til å senke økonomiske barrierer for idrettsdeltakelse.

Første del av Circle K fondet ble lyst ut i juli, nå er penger tildelt og vi åpner opp for andre og siste utlysning i 2018.

Støtten skal:

• komme basket til gode.
  • muliggjøre deltakelse på kurs, konkurranser eller andre arrangementer for deltager som har økonomiske utfordringer.
  • bidra til å fjerne økonomiske barrierer for deltakelse i organisert idrett.
  • ha en positiv innvirkning på rekruttering til basket
  • være et positivt bidrag til å oppnå visjonen om en inkluderende idrett

Det kreves at utgiftene det gis støtte til kan dokumenteres.

Circle K midlene skal støtte enkeltpersoner som har behov for økonomisk bistand. Klubbene skal søke støtte for sine medlemmer. Klubber kan søke for inntil 10 000,- i støtte og søknadsfristen er 1.november

Støtten skal brukes til:
  • Deltagelse i konkurranser
  • Treningsavgift
  • Reise i forbindelse med konkurranser
  • Utstyr til trening herunder sko

Det er leder i klubben som kjenner medlemmenes situasjon best og kan vurdere hvilke medlemmer som trenger økonomisk bistand: Medlemmene det søkes støtte for skal ikke navngis i søknaden.

Søknad skal gå fra styrets leder eller hovedtrener i klubben, og skal inneholde en kort beskrivelse av årsak til søknad, videre oppfølgning i klubb og søknadssum.

Dokumentasjon skal leveres til Hanne Funder i administrasjonen: hanne@basket.no som har taushetsplikt i saken. Et eventuelt forskudd kan avtales med Hanne. Saker av særlig sensitiv karakter sendes også til Hanne Funder.

Circle K fondet videreføres i 2019