Basketbarometeret 2018

Espen A. Johansen
09.03.2018
​Delta i NBBFs årlig brukerundersøkelse Basketbarometeret og vinn flotte premier.

Delta og vær med i trekningen av følgende premier:

- Jubileums t-shirt - NBBF 50 år

- Retro bannebånd - NBBF 50 år

- Grime hettejakke fra Macron: se produktet

- Molten GG6X

- Molten GG7X

​For å delta, klikk på denne linken: Basketbarometeret 2018

Fristen for å gjennomføre undersøkelsen er 31.mars - trekningen gjøres tirsdag 3.april og vinnerne bekjentgjøres på våre digitale plattformer.

NBBF ønsker å være mer faktabasert i sitt utviklingsarbeid og ønsker å få mer kunnskap om hvordan våre medlemmer og brukere opplever NBBF sentralt og våre regioners arbeid. Basketbarometeret skal derfor gjennomføres årlig.

Ditt svar vil gi oss verdifull informasjon om hva du som medlem, klubbleder og/eller frivillig mener er viktige forbedringsområder i norsk basket. Dette er andre året vi gjennomfører Basketbarometeret, vi håper at våre tiltak fra fjorårets undersøkelse har gitt positive resultater.

Resultatene fra Basketbarometeret skal bidra til å forbedre vårt arbeid sentralt og regionalt, resultatene vil bli offentliggjort på basket.no.

Les resultatene fra 2016 her: Basketbarometeret 2016

Les resultatene fra 2017 her: Basketbarometeret 2017