BLNO: Helgens kamper

Sindre Nordeide
17.02.2017
Frøya drar på desperat poengjakt i toppen, mens Bærum drar til Tromsø for å hedre to legendariske skikkelser i norsk basket.

 

Nidaros Jets – Frøya Basket

 

Nidaros fikk god hjelp av sin import forrige kamp, hvor de kjørte over Tromsø hjemme. De virker å ha hentet seg inn igjen etter en dårlig periode, hvor de tapte førsteplassen og seilte nedover tabellen. Frøya ble knust av Tigers forrige helg, før de slo Persbråten, men må skjerpe seg om de skal holde Gimle bak seg.

 

Få med deg oppgjøret lørdag kl. 16.00 i Husebyhallen

 

 

Tromsø Storm – Bærum Basket

 

Tromsø trenger virkelig en seier her, men Bærum har vært ekstremt overlegne den siste tiden. Tromsø har veldig gode kvaliteter i stallen, men det har ikke gått veien så langt denne sesongen. Bærum må holde begge lagene fra Bergen bak seg om de ønsker å sikre andreplassen, eventuelt førsteplass om Kongsberg går på flere tap, så de må spille med samme sikkerhet de har vist.

 

Se kampen i Tromsøhallen søndag kl. 16.00

 

 

Kongsberg Miners – Asker Aliens

 

Kongsberg gikk på et overaskende tap mot Gimle hjemme forrige helg og hadde en seier mot Persbråten som ikke var overbevisende midt i uken. Bærum er som nevnt meget seiershissige på plassen bak, så kun seier er bra nok mot Asker. Asker kjemper med Nidaros og Tromsø (eventuelt Ammerud) om plasseringer før sluttspillet og hver seier vil være viktig.

 

Se om hjemmelaget kan reise seg i Kongsberghallen søndag kl. 17.00

 

 

Centrum Tigers – Frøya Basket

 

Centrum vant nettopp samme oppgjør forrige helg og er nok meget høyt oppe. De har hatt en periode hvor de har imponert alle med spillet sitt, men Frøya er garantert higen på revansje. Frøya er på en god dag absolutt et av de beste lagene i landet, så det vil garantert bli spennende.

 

Se det spennende oppgjøret i Vulkanhallen søndag kl. 17.0