65 nye trenere!

​EasyBasket Trenerkurs 28-29.september 2019 med kursholder Till Schrader

Erika Lundin
23.10.2019
Region ØST gratulerer alle 65 med vel gjennomført trenerkurs og ønsker alle lykke til videre!

Sesongen med seriekamper er så vidt igang og vi har alle gjort oss noen tanker på hvordan vi kan bli bedre. EasyBasket sesongen er igang med de nye endringene som er kommet. Les mer om EasyBasket Nasjonalt Løft HER. Seriespillet er igang og vi har tidligere laget en nyhetssak om litt Praktisk informasjon kring seriespill i ØST. Å sitte i sekretariat på seriekamper er ikke alltid så enkelt og klubbene har et ansvar for å lære opp og veilede nye i hvordan man skriver kampskjema, bruker 24 sekunder klokke og tar tid og teller poeng. Du finner gode sekretariat veiledninger under arrangementer HER

4 Trenerkurs siden august 2019

5-6.oktober holdt vi høstens siste fastsatte trenerkurs (i kalenderen) med 11 deltakere på EasyBasket Trenerkurs. Vi har siden august 2019 gjennomført:

1 Trener 1 kurs med 17 godkjente deltakere

3 EB Trenerkurs med 48 godkjente deltakere

Trenerkurs i ferier

Våre trenerkurs går som regel i feriehelger, helger vi ikke har seriekamper pga at de fleste som tar kurs også selv spiller kamper, eller er trener til lag som spiller kamper. Region ØST legger derfor mesteparten av våre Trenerkurs i august-september, mai-juni, og skoleferier (høstferie, vinterferie..).

Trenerkurs i ukedager for klubben?

De neste EB- og Trener 1 kursene finner du på våre nettsider HER. Datoer og tider for vårens trenerkurs er allerede satt i kalenderen så det er bare å melde seg på til kurs til Erika Lundin: erika.lundin@basket.no

Region ØST setter opp trenerkurs fortløpende etter behov. Hvis klubben har flere deltakere som vil ta kurs og helger passer dårlig så kan vi avtale datoer og sette opp kurs i deres hall på ukekvelder. For å sette opp EB Trenerkurs på ukekvelder trenger vi litt informasjon fra dere:

• Hvor mange vil ta kurs? (Regionen trenger minimum 8 deltakere for å gjennomføre kurs, kan være fra flere klubber)
  • Hvilke ukedager (datoer) passer for dere å ha kurs? (kan gå over 1, 2 eller 3 uker. Kurset er på 3 kvelder (18-21)
  • Dere må da låne ut teorirom (1 kveld kl 18-21) og halltid (2 kvelder kl 18-21)

Send mail til Erika Lundin for å avtale nærmere om EasyBasket Trenerkurs på ukekvelder i deres klubb. Vi setter da opp kurs og sender ut informasjon til andre klubber i nærområdet slik at flere har mulighet til å delta på kveldskurs om det passer.

Gratulerer!

Vi gratulerer våre 17 nye trenere med Trener 1 kompetanse og vel gjennomført kurs!

17 trenere fra 12 forskjellige klubber i Region ØST. 3 jenter og 14 gutter.

Deltaker:Klubb:
Daris MutevelicBislet
Martin SørlieBislet
Jones HeenBøler
Sebastian DiabBøler
Darjan Jovanovic Drammen Rivers
Sindre Hulsund, f. Halden
Peder KlettenKjelsås
Azka MahmoodKolbotn
Tuva Mollat KahlenbergKolbotn
Dovydas BrusokasLanghus
Sarunas KelerisLanghus
Hakan ÖzalpNordstrand
Andrius SkimelisNordstrand
Aleksander TuftePersbråten
Maja GulbrandsenSandvika
Daniel FekeneTNT Towers
Amadou Mamadou DiaougaVIF

Vi gratulerer våre 48 nye EasyBasket Trenere med vel gjennomført kurs!

48 deltakere fra 19 forskjellige klubber i Region ØST. 4 jenter og 44 gutter.

Deltaker navn:Klubb
Jesper Schjerven VIF
Fredrik Hermansen Årvoll
Alfred Aaserud Årvoll

Region ØST gratulerer alle 65 med vel gjennomført kurs og alle skal ha fått kursbevis tilsendt på mail.