3MOT3 kurs i NORD

Martin Wroblewski
16.11.2017
Første region til å organisere 3MOT3 kurs for interesserte klubber.

Regionen med Tromsø Storm Ungdom som teknisk arrangør, holder 3MOT3 kurs helgen 9.-10. desember. Alle klubber med interesse for 3MOT3 og som har lyst til å arrangere egne turneringer er velkomne til å melde på deltagere til arrangør- og dommerkurs.

Frist for påmelding til arrangørkurs og dommerkurs, er fredag 1. desember.

3MOT3 kurs for arrangører, lørdag 9. desember.

Kurset gjennomføres på Øvre Lysthus, UiT Norges arktiske universitet, og starter kl. 10.

Arrangørkurset består av fem moduler hvor en innebærer forberedelse hjemme i forkant av kursstart.

Kurset består av:           8       Skoletimer:

Time u/instruktør:          1         «FIBA 3x3 Rules and Regulations»

Timer m/instruktør:       1         «3MOT3 Arrangøren» Litteratur: 3MOT3 Arrangørmanualen

Timer m/instruktør:       1         «3MOT3 TOUR'en» Litteratur: 3MOT3 TOUR-beskrivelsen.

Timer m/instruktør:       4         «Turneringsavviklingsverktøyet EventMaker og play.fiba3x3.com»

Time m/instruktør:         1          «Sekretariat og kampskjemautfylling (EventMaker)»

Påmelding, 300kr. per deltager. Kursbeskrivelse finner du her.

3MOT3 kurs for dommere, søndag 10. desember.

Dommerkurset består av en teoretisk del og en praktisk del. Søndag 10. desember blir teoretiske delen av kurset gjennomgått, på Tromstun, kl.11.00-13.30.

Kurset består av:        8      Timer:

Timer m/instruktør:   1      Historie og bakgrunn: «Hva er 3MOT3?» Regler og særegne tilpasninger.

Timer m/instruktør:   1      3MOT3 halvbanen: «Merking, funksjon og dommerens rolle»

Time m/instruktør:    3       Praksistimer: Dommeroppdrag på 3MOT3 Turnering #1

Timer u/instruktør:    3       Praksistimer: Dommeroppdrag på 3MOT3 Turnering #2

Den praktiske delen av dommerkurset kan gjennomføres på 3mot3 turneringer arrangert i regionen etter endt arrangørkurs.

Påmelding, 300kr. per deltager. Kursbeskrivelse finner du her.

For påmelding, send en mail til Region Nord, kontaktperson Ulf Christensenulf.christensen@uit.no, tlf: 917 26 333