3MOT3 TOUR, vi er halvveis

Martin Wroblewski
01.06.2018
Fire byer er unnagjort. Larvik, Skjetten og Skien neste, før finalen 23.-24.juni

3MOT3 TOUR' 18 er godt i gang og turneringene kommer som perler på en snor på Østlandet i helgene fremover. Men først en oppsummering av aktiviteten så langt!

Suksess for Latvian Three Stars i 3x3 Sthlm.

"LTS", vinnerne av Den nasjonale Tip-Off'en i Vulkan-hallen fikk plass i den svenske Satellite- kvalifiseringen til årets 3x3 World Tour. Konkurrentene var fra hele Europa deriblant flere lag med erfaring fra øverste nivå i tillegg til de nyetablerte svenske 3x3-landslagene.

Turneringen ble avviklet på dekk av fergen mellom Stockholm og Riga. Latvian Three Stars med Asker Aliens, Alvis Eglitis klarte på imponerende vis å ta seg til kvartfinalen, og endte på en meget respektabel 5. plass, som er det beste resultatet et herrelag har oppnådd i en internasjonal 3x3 turnering.  

NORD-, VEST- & SØR finalistene klare.

Hver helg i mai var den en 3mot3 kvalifisering et eller annet sted i landet. De første lagene med plass i 3MOT3 finalen var fra Tromsø, i kategoriene:

Senior Menn; Shark Attack

U18 Gutter; Andrejs Disipler

U18 Jenter; Shooting Stars

Sørlandskvalifiseringen stod for tur i Kristiansand og følgende lag gikk videre i sine kategorier:

Senior Menn; Express

Senior Kvinner; Damene

U23 Menn; Young Guns

Forrige helg ble 3MOT3 Kvalifiseringen i Bergen avviklet og HOP kjempet seg til samtlige finaleplasser for U-lag. Disse gleder vi oss til å se i Oslo:

Senior Menn; LTU

U23 Kvinner; HOP Hawks

U18 Gutter; HOP Bustyoass

U16 Jenter; HOP Swish

Tett med 3MOT3 i juni.

Denne helgen er det duket for kvalifisering i Larvik, og vi ønsker alle påmeldte basket-spirer velkommen til Fagerlihallen, førskommende søndag!

3MOT3 plakaten til LARVIK finner du her  

I uke 23 er forventingene store til Skjetten-kvalifiseringen. Vi venter mange påmeldinger så vær tidlig ute med registrering!

3MOT3 plakaten til SKJETTEN finner du her

Helgen før den store 3MOT3 Finalen er det Skiens tur. Klubben fyller 40 år og slår virkelig på stortromma med sitt arrangement, med innvielsen av en flunkende ny utebane med masse show og konkurranser!

3MOT3 plakaten til SKIEN finner du her  

3MOT3 Finalen er satt til 23. og 24. juni med gruppespill i Furusethallen på lørdag og sluttspill på Nedre Foss Park på søndag. Mer informasjon kommer i løpet av neste uke. For spørsmål om finalen, send mail til emmanuel.davies@basket.no