3MOT3-Arrangørkurs i Oslo

Martin Wroblewski
07.02.2018
Vi holder 3MOT3-kurs for arrangører to onsdagskvelder i mars.

Kurset er delt i to for at det skal være mulig for deltagere og arrangørspirer å ta kurset i løpet av et par virkedagskvelder. Vi møtes på Idrettens Hus, Ullevål stadion. Alle klubber med interesse for 3MOT3 og som har lyst til å arrangere egne turneringer, er velkomne til melde på deltagere. Kursavgiften er 300kr.

Frist for påmelding er 1. mars. Vær tidlig ute med påmelding for det er plass til kun 10 deltakere på kurset. Kursdeltagerne får tilsendt kursinnholdet på mail etter påmeldingsfristen, slik at det blir mulig å forberede seg i forkant.

3MOT3 arrangørkurs, del 1

Kurset holdes onsdag 7.mars kl. 17:45, på møterom 2011, Idrettens Hus Ullevål stadion.

Kl. 17:45- Tema for kvelden:

«FIBA 3x3 Rules and Regulations» (forberedelse hjemme)

«3MOT3 Arrangøren» Litteratur: 3MOT3 Arrangørmanualen (ca. 1 time)

«3MOT3 TOUR'en» Litteratur: 3MOT3 TOUR-beskrivelsen. (ca. 1 time)

Vi avslutter kvelden med etablering av play.fiba3x3-profil.

3MOT3 arrangørkurs, del 2

Vi fortsetter med på kurset på onsdag 14. mars, på møterom 2011, Idrettens Hus Ullevål stadion

Kl. 17:30- Tema for kvelden:

«Turneringsavviklingsverktøyet EventMaker og play.fiba3x3.com» (ca. 2 timer)

«Sekretariat og kampskjemautfylling (EventMaker)» (ca. 1 time)

For påmelding, send mail til martin@basket.no før fristen. Hvis du, eller klubben din, ønsker at vi  arrangerer kurs hos dere, send også en mail til samme adresse.