3 nye regionsdommere

Viola Gyorgyi
31.05.2019
Region Midt har autorisert Jonas Bakken, Andrius Puodziunas og Nerijus Riauka som regionsdommere.
Fredag 22. mars 2019 ble Jonas Bakken autorisert som regionsdommer da han dømte U19-kamp mellom Sverresborg Hoops og Byåsen sammen med Max Pfisterer. 

Jonas er den tredje av seks deltakere på NBBF Midts regionsdommerkurs november 2018 til å bli autorisert. Han har vært aktiv dommer i regionen siden 2013. Jonas er lokalisert nord i Trøndelag og bidrar med å dømme mange kamper i hele Trøndelag, fra Steinkjer i nord til Trondheim i sør.


Lørdag 6. april 2019 ble Andrius Puodziunas autorisert som regionsdommer da han dømte U19-kamp mellom Ålesund og Sverresborg Hoops sammen med Nerijus Riauka. 

Andrius er den fjerde av seks deltakere på NBBF Midts regionsdommerkurs november 2018 til å bli autorisert. Andrius startet dommerkarrieren i Litauen da han gikk på ungdomsskolen, og han har vært aktiv dommer i regionen siden 2017. Andrius er lokalisert i Ålesund og bidrar med å dømme mange kamper på Møre, fra Ålesund i nord til Molde i sør.


Søndag 19. mai 2019 ble Nerijus Riauka autorisert som regionsdommer. Autorisasjonen ble gjennomført ut i fra en videoobservasjon av 1M-kampen mellom Ålesund Sharks og Sverresborg Hoops, som Nerijus dømte sammen med Nasser Dagnew 06.04.19 i Fagerlihallen.

Nerijus er den femte av seks deltakere på NBBF Midts regionsdommerkurs november 2018 til å bli autorisert. Han har dømt kamper i Litauen siden han var 18 år. Han har dømt kamper i Haugesundsområdet, og tok aspirantdommerkurset i Bergen i 2016. Nerijus er lokalisert i Ålesund og bidrar med å dømme mange kamper på Møre, fra Ålesund i nord til Molde i sør.
 

NBBF Region Midt gratulerer og ønsker Jonas, Andrius og Nerius lykke til videre med dommerkarrieren.