2 nye regionsdommere

Erika Lundin
15.04.2019
NBBF Region ØST gratulerer våre to nyeste tilskudd til regionsdommergruppen

​Under våren har vi fått to nye autoriserte Regiondommere.

Saulius Vasiliauskas, 31 år og medlem i Skjetten Basketballklubb

Saulius er opprinnelig fra Litauen og har selv spilt basketball siden han var 12 år. I Litauen spilte Saulius i 3.divisjon og på Universitetet. (merk at 3. divisjon i Litauen IKKE er som 3.divisjon i Norge)

For tre år siden startet Saulius med aspirantdommerkurs i Svelgen, Sogn og Fjordane før han flyttet til Oslo. Nå er han medlem av Skjetten Basketballklubb og dømmer en god del kamper for Region ØST, minst 1 dag/uke.

Sondre Weidling Bjørk, 17 år og medlem i Halden Basketballklubb

Halden basketballklubb gratulerer sin første egenrekrutterte autoriserte Regiondommer på svært mange år.

Klubben er veldig stolt av deg, og du gjør allerede en stor og viktig innsats for basketballen både i Halden og i Østfold ved å ha påtatt deg en masse lokale dommeroppdrag denne sesongen.

Uten dommere, sekretariat og klubbarrangører blir det heller ikke noen basketkamper  – og det er veldig beroligende og gir mange nye muligheter nå å ha en regiondommer  bosatt her i byen og i egen klubb.

Sondre deltar også aktivt i klubbarbeidet og tegner til å bli en skikkelig ildsjel for det vi håper kanskje kan bli en ny oppgangstid for basket her i byen.

Lykke til videre Sondre. Vi gleder oss til videre samarbeid med deg!

NBBF Region ØST gratulerer Saulius og Sondre med Regionsdommergrad og ønsker dere lykke til videre med dommeroppgaven! Regionen er heldig som har mange unge og gode dommere som ønsker å utvikle seg. Ta godt vare på dommerne når dere møtes i hallen og husk at vi alle er i utvikling for å bli en bedre versjon av oss selv som menneske!