Den store trenerhelgen

Den Store Trenerhelgen 2019 (DST 10) går av stabelen i Oppsal Arena 12.- 13. januar 2019.

Hvert år siden 2010 samles over 100 deltakere årest store Trenerhelg. Den Store Trenerhelgen er samlingsted for alle trenere som får en helg fullpakket med forelesninger, foredrag og presentasjoner. Flere kjente nasjonale og internasjonale forelesere kommer for å gi inspirasjon til alle trener i Norge.

Trenerpriser:

Under DST deles det ut trenerpris i fire kategorier, til de trenerne som har utmerket seg i året som har gått. Kategoriene er Årets Trenerentusiast, Årets Topptrener, Årets Trenertalent og Årets Hederspris. Oversikt tidligere vinnere

Allstarkamper:
Under DST vil det være Allstarkamp for BLNO kvinner og BLNO menn. Lørdag er det Allstarkamp for kvinner på mens DST avsluttes søndag med Allstarkamp for menn.

DST på video:
DST har en egen videokanal på Vimeo hvor det ligger videoer fra tidligere arrangementer. Gå inn på denne nettsiden: https://vimeo.com/channels/dst

Program:
Programmet vil ha noe for alle trenernivåer og aldersgruppen man er trener for. Det vil være både felles forelesninger, men også delt opp over to baner og teorirom. Program DST 12.-13. januar 2019

Påmelding:
Påmelding til DST 2019 gjøres via www.minidrett.no.Bruk følgende link som dere også finner når dere søker på www.minidrett.no etter Den Store Trenerhelgen under fanen kurs. Logg deg inn med brukernavn og passord. Mangler du passord følger du bare brukerveiledning for å få tilsendt dette på nytt. Deltakeravgift er kr 650,- og faktureres i etterkant og sendes deltakere på e-post.

Reisestøtte: 
For tilreisende deltagere fra andre områder enn Region Øst vil deltakere kunne få refundert 70% av dokumenterte reiseutgifter med billigste reisemåte til og fra Oslo. Ved flyreise inkluderes også flybuss og flytog. Øvre maksgrense for reisekostnader som refusjon vil ta utgangspunkt i er kr 2000 (kr 2500 fra Region Nord pga økte reisekostnader).

Refusjon skjer etter innsendt regning med dokumentasjon senest 31. januar 2019.

Offisiell middag lørdag kveld:
Også i år vil den sosiale samling med middag lørdag kveld blir arrangert på Ullevaal Meet i samarbeid med Thon Hotel Ullevaal Stadion. Alle deltakere på Den Store Trenerhelgen er velkommen og i tillegg kommer forelesere, ansatte og styret fra NBBF. Det blir servert middag og selvfølgelig vil våre viktige Trenerpriser blir delt ut. Vi oppfordrer alle til å stille til en stor sosial sammenkomst.

Overnatting:
Vi anbefaler overnatting på Thon Hotel Ullevaal. Hotellet er også i tilknytning med Meet hvor offisiell middag finner sted lørdag kveld. Det er også satt opp busstransport mellom hotellet og Oppsal Arena. Det er reservert et antall rom på Thon Hotel Ullevaal. Pris er kr 1084,- for enkeltrom og kr 1339,- for dobbeltrom. Booking av rom gjøres ved å sende mail direkte til hotellet til ullevaal.booking@olavthon.no og oppgi reservasjonskode 26913245. Rommene er holdt av til og med 12. desember 2018. Dvs at etter 12. desember 2017 frigis disse rommene til andre gjester.

Busstransport:
Vi tilbyr gratis busstransport fra og til Gardermoen, Oppsal Arena og Thon Hotel Ullevaal. Dette er valgfritt, men et tilbud for å gjøre transport litt enklere for deltakerne. Det er satt opp én buss i hver avgang med plass til 50 personer.

Lørdag 12. januar
Kl 09:40  Oslo Lufthavn Gardermoen -> Oppsal Arena
Kl 09:50 Thon Hotel Ullevaal Stadion -> Oppsal Arena
Kl 19:30 Oppsal Arena - > Thon Hotel Ullevaal Stadion og Meet (her er det plass til 85 personer for å sikre at alle som trenger transport kommer med)

Søndag 13. januar
Kl 10:00 Thon Hotel Ullevaal Stadion -> Oppsal Arena
Kl 19:15 Oppsal Arena -> Oslo Lufthavn Gardermoen (her blir det plass til 85 personer for å sikre at alle som trenger transport kommer med)

Kontakt oss:
Er det noe dere lurer på så er det bare å ta kontakt med trener- og dommerkoordinator Torkild Rødsand tlf. 92211514, epost: torkild.rodsand@basket.no

 Video fra DST

  
  
Beskrivelse
  
  
  
  
Trenerløypahttp://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/NBBF.png
http://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Sider/fordegtrenerTrenerloypa.aspxNavigasjon på siden
Trenerlisenshttp://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/NBBF.png
http://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Sider/fordegtrenerTrenerlisens.aspxNavigasjon på siden
Trenerkurshttp://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/akademi.png
http://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Sider/fordegtrenerUtdanning.aspxNavigasjon på siden
Den Store Trenehelgenhttp://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/NBBF.png
/Sider/For%20deg%20-%20Trener%20-%20DST.aspxNavigasjon på siden
Clinics og kurshttp://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/NBBF.png
https://basket.klubb.nif.no/Sider/Coach-Clinics.aspxNavigasjon på siden
Dokumenterhttps://basket.klubb.nif.no/Tiles/dokumenter.png
https://basket.klubb.nif.no/Sider/For%20deg%20-%20trener%20-%20dokumenter.aspxNavigasjon på siden

 ‭(Skjult)‬ Instagram

Årets Nasjonale Rullestolbasketsamling i Bergen 17. - 18. Oktober!

Et bilde publisert av NBBF (@basketnorge)

 Samarbeidspartnere