Den store trenerhelgen

Den Store Trenerhelgen 2020 (DST 11) går av stabelen 25.- 26. januar 2020.

Hvert år siden 2010 samles over 100 deltakere årest store Trenerhelg. Den Store Trenerhelgen er samlingsted for alle trenere som får en helg fullpakket med forelesninger, foredrag og presentasjoner. Flere kjente nasjonale og internasjonale forelesere kommer for å gi inspirasjon til alle trener i Norge.

Trenerpriser:
Under DST deles det ut trenerpris i fire kategorier, til de trenerne som har utmerket seg i året som har gått. Kategoriene er Årets Trenerentusiast, Årets Topptrener, Årets Trenertalent og Årets Hederspris. Oversikt tidligere vinnere

DST på video:
DST har en egen videokanal på Vimeo hvor det ligger videoer fra tidligere arrangementer. Gå inn på denne nettsiden: https://vimeo.com/channels/dst

Program:
Programmet vil ha noe for alle trenernivåer og aldersgruppen man er trener for. Det vil være forelesninger i auditorium, møterom, idrettshall og klasserom og vil være både felles, men også differensierte forelesninger basert på målgruppen du er trener for.

Tidsramme:
Tidsrammene for programmet er klart, men oppstart og avslutning av programmet er fastsatt for at alle tilreisende skal kunne tilpasse reise. 

Lørdag 25. januar
10:30 Velkommen
13:00 Lunsj
17:15 Ferdig og egentid
18:30 Middag

Søndag 26. januar
09:30 Forelesning
12:15 Lunsj
16:30 Avslutning

Påmelding:
Påmelding til DST 2020 gjøres via www.minidrett.no. Bruk følgende link som dere også finner når dere søker på www.minidrett.no etter Den Store Trenerhelgen under fanen kurs. Logg deg inn med brukernavn og passord. Mangler du passord følger du bare brukerveiledning for å få tilsendt dette på nytt. Deltakeravgift er kr 699,- og betales ved påmelding. Påmeldingsfrist er 31. desember 2019.

Reisestøtte: 
For tilreisende deltagere fra andre områder enn Region Øst vil deltakere kunne få refundert 70% av dokumenterte reiseutgifter med billigste reisemåte til og fra Oslo. Ved flyreise inkluderes også flybuss og flytog. Øvre maksgrense for reisekostnader som refusjon vil ta utgangspunkt i er kr 2000 (kr 2500 fra Region Nord pga økte reisekostnader).

Refusjon skjer etter innsendt regning med dokumentasjon senest 16. februar 2020.

Offisiell middag lørdag kveld:
Også i år vil den sosiale samling med middag lørdag kveld blir arrangert på Ullevaal Meet i samarbeid med Thon Hotel Ullevaal Stadion. Alle deltakere på Den Store Trenerhelgen er velkommen og i tillegg kommer forelesere, ansatte og styret fra NBBF. Det blir servert middag og selvfølgelig vil våre viktige Trenerpriser blir delt ut. Vi oppfordrer alle til å stille til en stor sosial sammenkomst. Vi ønsker velkommen kl 18:30 med felles program til kl 21:30. Etter felles arrangement vil det bli anledning til å fortsette praten frem til servering stenger kl 23.

Overnatting:
Vi anbefaler overnatting på Thon Hotel Ullevaal Stadion. Hotellet er også i tilknytning med Meet hvor offisiell middag finner sted lørdag kveld. Det er reservert et antall rom på Thon Hotel Ullevaal Stadion. Pris er kr 931,- for enkeltrom og kr 1101,- for dobbeltrom. Booking av rom gjøres ved å sende mail direkte til hotellet til ullevaal.booking@olavthon.no og oppgi reservasjonskode 28587253 . Rommene er holdt av til og med 9. desember 2019. Dvs at etter 9. desember 2019 frigis disse rommene til andre gjester.

Kontakt oss:
Er det noe dere lurer på så er det bare å ta kontakt med trener- og dommerkoordinator Torkild Rødsand tlf. 92211514, epost: torkild@basket.no

 Video fra DST

  
  
Beskrivelse
  
  
  
  
Trenerløypahttp://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/NBBF.png
http://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Sider/fordegtrenerTrenerloypa.aspxNavigasjon på siden
Trenerlisenshttp://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/NBBF.png
http://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Sider/fordegtrenerTrenerlisens.aspxNavigasjon på siden
Trenerkurshttp://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/akademi.png
http://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Sider/fordegtrenerUtdanning.aspxNavigasjon på siden
Den Store Trenehelgenhttp://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/NBBF.png
/Sider/For%20deg%20-%20Trener%20-%20DST.aspxNavigasjon på siden
Clinics og kurshttp://basket.klubb-default.idrettsforbundet.no:8000/Tiles/NBBF.png
https://basket.klubb.nif.no/Sider/Coach-Clinics.aspxNavigasjon på siden
Dokumenterhttps://basket.klubb.nif.no/Tiles/dokumenter.png
https://basket.klubb.nif.no/Sider/For%20deg%20-%20trener%20-%20dokumenter.aspxNavigasjon på siden

 ‭(Skjult)‬ Instagram

Årets Nasjonale Rullestolbasketsamling i Bergen 17. - 18. Oktober!

Et bilde publisert av NBBF (@basketnorge)

 Samarbeidspartnere